Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Demet Akalın: "Öğrenciye bedava"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkat çeken ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda kiracısıyla yaşadığı bir polemik ile gündeme gelmişti. Ünlü şarkıcı, canlı yayında söylediklerinin ardından sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı.

Kariyer hayatı boyunca yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla adından sık sık bahsettiren Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda moderatörlüğünü yaptığı magazin programında kirasına seslenerek tepki göstermişti. Kiracısının 5 bin TL karşılığında evinde oturduğunu ve çıkmayı reddettiğini aktaran Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile mahkemeden de hala bir sonuç alamadığını söyledi. Demet Akalın bu kez  "O çıkınca bir öğrenciyi 1 sene bedavaya oturtacağım" ifadeleriyle dikkatleri üzerine topladı.

Demet Akalın Gel Konuşalım

Demet Akalın Gel Konuşalım

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Magazin programında yaptığı açıklamalar sırasında bahsi geçen evi çok zor şartlar altında çalıştığı bir dönemde aldığını aktaran Demet Akalın, kiracısından aldığı ücrete dikkat çekmişti. Demet Akalın; "5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evinde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." şeklinde konuşmuştu.

Demet Akalın Gel Konuşalım

Demet Akalın Gel Konuşalım

"SEN KİMSİN Kİ? EV BENİM"

Program sırasında sözlerine  "Sen kimsin ki? Ev benim! Adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta 10-12 saat çalışıp millete yaka iğnesi takıyordum. O evi krediyle ödedim. Ben de avukata 'mahkemeye ver' dedim, sinirlendim." şeklinde devam eden Demet Akalın, canlı yayının ardından sosyal medyada gündem olmuştu. 

Demet Akalın Gel Konuşalım

Demet Akalın Gel Konuşalım

ÖĞRENCİYE BEDAVA!

Şimdilerde sosyal medya hesabından konuyla ilgili yeni bir paylaşımda bulunan Demet Akalın; "Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş. Adam çöktü evime ya! Benim bedavacıyı evden çıkarmak istiyorum. O çıkınca da bir öğrenciyi 1 sene bedavaya oturtacağım."  diyerek takipçilerine seslendi. Bazı sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın'a hak veren yorumlarda bulunurken bazıları tepkilerin kazancına göre yersiz ve abartılı olduğunu söyledi.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Hyr 5 ay önce

katılıyorum. öyle kiracılar var resmen gasp ediyor evi

Toplam 4 beğeni

selim 5 ay önce

ALLAH gözünüzü doyursun toprak doyursun sizi aç gözlüler doymadınız bitmediniz sizin gibi insanlardan nefret ediyorum utanmıyormusunuz bu kadar varlığın içinde kiraya laf etmeye ukala insanlar

Toplam 1 beğeni