Haluk Levent'ten duygu dolu paylaşım! Kanser tedavisi gören ablası için...

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde Adana'da sahne alarak sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü şarkısı, konseri esnasında uzun süredir kanserle mücadele ettiği bilinen ablası Hicran Levent'i sahneye davet etti. O anlar sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Popüler şarkılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana konseri sırasında kanserle savaşan ablasını sahnede ağırladı. Ablasıyla birlikte karşılıklı çiftetelli oynayan ünlü şarkıcı o anları Instagram hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Haluk Levent

Haluk Levent

"MEĞER PAYLAŞILINCA ÇOK GÜZEL OLUYORMUŞ"

Paylaşımı sırasında tedavi nedeniyle saçları dökülen ablası Hicran Levent'e destek olmak için saçlarını kazıttığı görülen Haluk Levent; "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş." ifadelerini kullandı. Haluk Levent ve ablasına binlerce destek mesajı geldi. 

İşte, Haluk Levent'in o paylaşımı...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0