Müslüm Gürses'e hayranından vefa! Kabrini ziyaret etti temizlik yaptı

Oldukça fazla hayranı olan Müslüm Gürses ölümünün ardından da hayranları tarafından vefa ile karşılanıyor. Bir hayranı Müslüm Gürses'in kabrini ziyaret ederek temizlik yaptı. O anları TikTok hesabından paylaşan hayranı kullanıcılar tarafından takdir edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Konserlerinin tıklım tıklım olduğu, hayranlarının kendinden geçtiği Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 yılında hayatını kaybetti. Ölümü sanat camiasında yankı uyandırırken birçok hayranı da yasa büründü. Ancak ölümünün ardından bile hayranları Müslüm Gürses'i hiç unutmadı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen bir video ise bunu kanıtlar nitelikte.

HAYRANI VEFALI ÇIKTI

'Müslüm Baba' şarkılarıyla paylaşım yapan genç bir adam, Gürses'in kabrini ziyaret etti. Ünlü arabeskçinin mezarını su, sabun ve fırçayla pırıl pırıl hale getiren hayranı o anları TikTok hesabından paylaştı. Sosyal mecrada da takdir gören adam birçok yorum ve beğeni aldı. "Vefalı hayran", "Ölümünden sonra bile unutmamış helal olsun" şeklinde yorumlarda bulunuldu.

Faik Öztürk'ten kötü haber! Önce beynine pıhtı attı sonra felç geçirdi! Son durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

Faik Öztürk'ten kötü haber! Önce beynine pıhtı attı sonra felç geçirdi! Son durumu nasıl?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0