Yusuf Güney'den yine akıllara durgunluk veren Kenan Işık açıklaması: Gelmek istemiyor

Son zamanlarda uzay bilimine olan merakıyla bilinen şarkıcı Yusuf Güney yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık hakkında "astral seyahatten gelmek istemiyor" dedi.

Kenan Işık, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının sunuculuğunu yaptığı Mart 2014'te, spor sonrası girdiği sauna çıkışı kendisini iyi hissetmediğini belirtmiş, kısa süre sonra dengesini kaybederek yere düşmüştü. Tam 10 yıldır evinde tedavi gören Kenan Işık komaya girmişti. Ailesi ve sevenleri tarafından iyileşeceği gün iple çekilen Kenan Işık son olarak dikkat çeken bir olayla anıldı.  

"KENAN ABİ ASTRAL SEYAHATTEN GELMEK İSTEMİYOR"

Kenan Işık'ın aslında astral seyahatte olduğunu ve gelmek istemediğini belirten Güney, "Bir çocuğun ilk doğduğu anda annenin onu kucağına alıp sarıldığı an var ya o Nirvana, onu düşünün onun bin katı bir mutluluk astral seyahat. Bu yüzden Kenan abi astral seyahatten gelmek istemiyor" dedi.

Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz.

Annesi sayesinde ünlü oldu! Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı hayran bıraktı meğer güzelliği...

İLİŞKİLİ HABER

Annesi sayesinde ünlü oldu! Afra Saraçoğlu'nun paylaşımı hayran bıraktı meğer güzelliği...
Kumar borcuyla savaşan Serdar Ortaç'tan acı itiraf: Param kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Kumar borcuyla savaşan Serdar Ortaç'tan acı itiraf: Param kalmadı
Faik Öztürk'ten kötü haber! Önce beynine pıhtı attı sonra felç geçirdi! Son durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

Faik Öztürk'ten kötü haber! Önce beynine pıhtı attı sonra felç geçirdi! Son durumu nasıl?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

EBU TALHA 1 hafta önce

Güzel yer tutmuşsun Yusuf Güney. Buradan ekmek çıkar, devam et.

MaKuS 1 hafta önce

Sen öyle san . Yarışma sunarken ; -uzay sondasına her ülkeden bir cümle sorusuna Türkiye'den "Sabah şerifleri Hayr olsun" cevabı doğru çıkınca , yarışmacıyla beraber şen kahkahalara boğuldular . Artık onun için "Sabah şerifleri Hayr olmuyor" !

Rofar 1 hafta önce

Bu arkadaş ya millet ile dalga geçiyor yada psikolojik sıkıntıları var. Konuşmaları söylemleri ile bizlere İMDAT BENİ KURTARIN çağrısı yapıyor biz algılayamıyoruz.

Suvari 1 hafta önce

Ya şu zıkkımı çok içmeyin be

vtndş 1 hafta önce

tüh, yazık çocuğa

Yorumların Tümünü Okuyun