Yıldız Tilbe adliye koridorundan seslendi: Köpekler onların çocuklarını, yaşlılarını yiyor!

Son dönemlerde yaşanan köpek saldırıları gündemden düşmezken Yıldız Tilbe'nin sokak köpeklerine ilişkin paylaşımı gündem olmuştu. Kendisine hakaret ettiği iddia edilen ünlülerin soruşturmasına katılan Yıldız Tilbe'nin adliye koridorunda gazetecilerle konuşması tekrar gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güçlü sesiyle bilinen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden köpeklerle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Dikkat çeken paylaşımında 'saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya' ifadelerini kullanmıştı. 

Yaptığı paylaşım sonrasında hayvan hakları koruyucuları ve hayvan sever vatandaşlar tepki göstermeye başladı.  Daha sonra Yıldız Tilbe'yi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda duruşması olan Yıldız Tilbe konuya ilişkin sözleriyle gündem oldu. 

"ŞEHİTLERİN TESLİM ETTİĞİ TOPRAKLARDA KÖPEKLER İNSANLARI YİYOR!"

Yıldız Tilbe: "Köpekleri ortadan kaldırın dediğim için çok hakaret ettiler, sadece insan parçalayan köpekleri kaldırın dediğim için. Bu kadar hakareti hak etmediğimi düşünüyorum. Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün, Osmanlı’nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Analarını, yaşlılarını yiyor, köpekler yiyor. Daha ne olmalı? Ben bilmiyorum daha ne olmalı. Ben kimseye hakaret etmedim. İnsan öldüren köpekleri alın dedim, bu suç ise buyurun, gidiyorum. Alsınlar beni içeri"

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Emekli 1 hafta önce

Yaratılmışların en yücesi,insanoğlu doğanın dengesini bozma bırakın kedileri,köpekleri kendi halinde yaşasın, böyle giderse bir on yıl sonra köpek sayısı insan nüfusunu geçecek,kırsalda,kenar mahallelerde insanlar tek başına gezemez oldular,