Estetisyen kadın sevgilisi tarafından öldürülmüştü! Yalın'ın kuzeni çıktı

İstanbul Kartal'da bir kadın müteahhit sevgilisi tarafından bir rezidansta öldürüldü. Kadın'ın adının Selin Yalın olduğu ve ünlü şarkıcı Yalın'ın (Hüseyin Yalın) kuzeni olduğu öğrenildi. Genç kadının cenazesi toprağa verilirken davaya ilişkin detaylar şaşırttı.

Geçtiğimiz gün 23 sularında meydana gelen olayda evli ve üç çocuk babası Ömer Öktem, bir süredir birlikte olduğu 39 yaşındaki sevgilisi Selin Yalın'ı tabanca ile vurarak öldürdü.47 yaşındaki Öktem, daha sonra kadının eniştesi Mesut Toğay'ı arayarak intihar ettiğini söyledi. Genç kadının cenazesi cuma günü Maltepe Merkez Camii'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şarkıcı Yalın

Şarkıcı Yalın

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ömer Öktem, Selin Yalın ile 8 yıldır imam nikahlı olduklarını iddia etti. Daireye 13.00 sularında gelen Öktem, genç kadın ile birlikte alkol aldıktan sonra tartışmaya başladıklarını belirtti. Ardından dairede bulunan tabancayı alarak duvara ateş ettiğini ve sonrasında şarjördeki fişekleri çıkardığını söyledi. Bu sırada Selin Yalın'ın tabancayı alarak kendini vurduğunu iddia eden Öktem, sonrasında yanlışlıkla Yalın'ı hedef aldığını söylese de, daha sonra cinayeti itiraf etti.

Selin Yalın

Selin Yalın

Emniyetteki işlemlerin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde sevk edilen Ömer Öktem tutuklandı. Öktem'in hakimlik ifadesinde ortaya çıkan detaylar şoke etti.

Şarkıcı Yalın

Şarkıcı Yalın

İNTİHAR SÜSÜ MÜ VERDİ?

Polis tutanaklarında kanlar içinde bulunan Selin Öktem'in sol elinde silah olduğu belirtilmişti. Tutanağı reddettiğini söyleyen Öktem, hakimlik ifadesinde, "Kesinlikle Selin’i kasten öldürmedim. Selin benim yaklaşık 8 yıllık kız arkadaşımdı. Babasının vefatından sonra psikolojik olarak etkilendi. Kendisinin üstünde sürekli annesinin baskısı olur. Psikolojik olarak dolar ve bir anda sinir patlaması yaşayan bir insandı. Hakkımızdaki kavga ihbarı bu nedenledir. Biz kavga etmedik. Ben kendisine zarar vermesini istemediğim için silahın mermilerini boşaltıyordum. Bu esnada silaha doğru hamle yaptı. Ben kendisine zarar vermesinden ve intihar etmesinden korktuğum için ondan önce davrandım. Silahı almaya çalışırken birden silah patladı ve Selin koltuğa yığıldı. Bu esnada ben şoka girdim. Kendisine kalp masajı yaptım. Daha sonra intihar etmeyi düşündüm. Silaha bir mermi koydum ve kafama dayadım fakat çocuklarım gözümün önüne gelince duvara doğru ateş ettim. Silahı Selin’in eline tutuşturmadım. Polis tutanağını kabul etmiyorum. Olaya intihar süsü vermek istemedim" dedi.

Şarkıcı Yalın

Şarkıcı Yalın

ŞARKICI YALIN CENAZEYE KATILMADI

Öldürülen Selin Yalın'ın ünlü şarkıcı Yalın'ın (Hüseyin Yalın) olduğu ortaya çıktı. Cenaze töreninde Yalın'ın ailesi ve yakınları gözyaşı dökerken ünlü şarkıcının cenazeye katılmadığı görüldü.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0