Aslı Enver'den müjdeli haber! "Doğru zaman doğru proje..."

Yer aldığı başarılı projelerin yanı sıra aile hayatına dair yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlik sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni bir projede yer alıp almayacağı merak konusu olan ünlü oyuncu, ekrana dönüş hazırlıklarını işaret etti.

En son 'Arayış' adlı bir dijital projeyle izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, 2023'ün Temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına aldıktan sonra oyunculuk kariyerine ara vermişti. Sosyal medya hesabından aile hayatına dair yaptığı paylaşımlar ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte yer aldı. Etkinlik sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslı Enver, uzun zamanın ardından ekranlara geri dönüşün sinyalini verdi. 

Aslı Enver

Aslı Enver

"KIZIMLA BERABER SETLERE GİDECEĞİM"

Ünlü oyuncu, röportajı sırasında "10 ay oldu. Ufak ufak mini minik bir şeyler okuyorum. Doğru zaman doğru proje olduğunda döneceğim. Kızımla beraber setlere gideceğim. Diğer çalışan anneler nasıl yapıyorsa, ben de öyle yapacağım. O da bazı şeyleri öğrensin" diyerek gelecek planlarını paylaştı.

Aslı Enver

Aslı Enver

SOSYAL MEDYADA ADETA BEĞENİ YAĞIYOR!

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra  Aslı Enver'in açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, hayranları tarafından adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ev sahibiyle davalık oldu! "Evimi gasp etti"

İLİŞKİLİ HABER

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç ev sahibiyle davalık oldu! "Evimi gasp etti"
Arabeskin Kraliçesi Esengül'ün hayatı film oluyor! Ünlü sanatçıyı kim oynayacak?

İLİŞKİLİ HABER

Arabeskin Kraliçesi Esengül'ün hayatı film oluyor! Ünlü sanatçıyı kim oynayacak?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0