Kenan İmirzalıoğlu yıllar sonra meşhur Ezel Bayrakdar repliğini seslendirdi, gündem oldu!

Monte Kristo Kontu adlı romandan uyarlanan ve 2009-2011 tarihleri arasında Show TV'de yayınlanan Ezel dizisi, yıllar geçse de unutulmayan dizilerden. Televizyon dizi tarihinin efsanelerinden biri olan dizinin başrolü Kenan İmirzalıoğlu, replikleriyle de dikkatleri çekiyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ömer adlı bir gencin hikayesinin anlatıldığı dizide Ömer Uçar, kimlik değiştirerek Ezel Bayrakdar (Kenan İmirzalıoğlu) olur. İntikam sarmalında dolanan dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun replikleri hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı YouTube programında yıllar sonra en meşhur repliğini tekrar kameralar önünde seslendirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

KENAN İMİRZALIOĞLU YENİDEN "EZEL" OLDU

Geçtiğimiz günlerde Kafa TV adlı YouTube programına konuk olan Kenan İmirzalıoğlu, Ezel dizisinde yer alan meşhur repliği yeniden okudu.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Dizide Ezel karakterinin, "Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı, insanlara fazla güveniyordu. Sırf seviyor diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim; 'Ömer' derdim, 'Her ihanet sevgiyle başlar" repliği bir hayli meşhur. İmirzalıoğlu, o anlarla gündem oldu.

Sinem Kobal'dan 'sürpriz' paylaşım! "Setlere geri mi dönüyor?"

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal'dan 'sürpriz' paylaşım! "Setlere geri mi dönüyor?"

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0