Gökçe Bahadır'dan yıllar sonra gelen itiraf! "Hayat Bilgisi en..."

Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bu kez yaptığı bir röportaj üzerine dikkatleri üzerine topladı. Ünlü oyuncu, oyunculuğa adım attığı ilk dizisi Hayat Bilgisi hakkında ilk kez konuştu.

Bir dönemin oldukça popüler dizisi 'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan oyuncular arasında yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi dizisinde Törpü Yeliz karakteriyle yer alıyordu. Ardından Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı olarak ekranlarda yer alan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Geçtiğimiz günlerde ELLE dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, tüm bu süreç hakkında ilk kez konuştu. 

Gökçe Bahadır ve Perran Kutman

Gökçe Bahadır ve Perran Kutman

"OYNADIĞIM İŞLERİN ARASINDA..."

Röportajı sırasında Hayat Bilgisi dizisinin Afet Hoca'sı olarak tanınan Perran Kutman hakkında da konuşan ünlü oyuncu; "Hayat Bilgisi, oynadığım işlerin arasında en önemlilerinden biri. Perran Kutman gibi büyük bir ustayla çalışmak, onun disiplini, bize bakış açısını, setteki tavırlarını davranışlarını izlemek benim için müthiş bir örnek oldu." şeklinde konuştu.

Gökçe Bahadır Hayat Bilgisi

Gökçe Bahadır Hayat Bilgisi

"MESLEKİ ANLAMDA DA BANA ÖĞRETMENLİK YAPTI"

Perran Kutman'dan bahsederken ayrıca "Dizide rol gereği öğretmenimken gerçek hayatta da, sette de mesleki anlamda öğretmenlik yaptı bana. Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum ve onu çok seviyorum." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, röportajının yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun o sözleri adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural'ın küsme nedeni ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural'ın küsme nedeni ortaya çıktı
Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever'den Afra Sarçoğlu çıkışı! "Beni artık benzetmeyin"

İLİŞKİLİ HABER

Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever'den Afra Sarçoğlu çıkışı! "Beni artık benzetmeyin"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0