İbrahim Tatlıses'ten büyük itiraf! "İnşallah bize de nasip eder yüce yaradan"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medyadan yaptığı açıklamayla gündem oldu. Kızını kutsal topraklara yollayan Tatlıses, inşallah bize de nasip eder yüce yaradan açıklamasında bulundu.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, ilk eşi Adalet Sara'dan olan kızı Gülden Tatlıses'i kutsal topraklara gönderdiğini sosyal medyadan duyurdu. Son günlerde magazin gündeminde büyük oğlu Ahmet Tatlıses ve torunları ile yaşadığı sorunlar ile çok konuşulan usta sanatçı kızını kutsal topraklara yolcularken duygularını da dile getirdi.

"İNŞALLAH BİZE DE NASİP EDER YÜCE YARADAN"

Tatlıses "Dün akşam kızım Gülden'i gönderdim. İnşallah bize de nasip eder yüce yaradan" diyerek en kısa sürede kendisinin de kutsal topraklara gideceğini duyurdu. Tatlıses'in "Mekke" fotoğraflı paylaşımı büyük beğeni gördü.

İbrahim Tatlıses hac isteği

İbrahim Tatlıses hac isteği

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeryüzünde yapılmış ilk mescit ve ilk bina: Kâbe! İşte Kâbe'nin içinden görüntüler

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

afy 1 hafta önce

ibo tutan mı var....paran mı yok...