Acun Ilıcalı 20 yıl sonra mont aldı! Montun fiyatı sosyal medyanın diline düştü

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki" demişti. O sözlerden sonra Ilıcalı'nın 20 yıl sonra üzerindeki montun fiyatı ortaya çıktı.

Serveti ve yaptığı işlerle çok konuşulan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, her fırsatta Dominik'te survivor çekimleri için sürekli olarak orada bulunup kış mevsimini yaşamadığını dile getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Acun Ilıcalı “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki. Kışı görmüyorum neden mont alayım. Montu giyecek bir yerim yoktu. 20 yıldır da montum yok açıkçası. Kışın Dominik'teyim" dedi. Ilıcalı devamında şunları söylemişti:

"Şimdi kulübüm var. 8-10 tane de mont aldık tabii. İngiltere çok soğuk esiyor, ayakların uyuşuyor. Mecburen aldım. İlk defa kışlık ayakkabı aldım. 365 günün 300 günü terlik giyiyorum zaten. 60 gün de düğünler ve resmi olaylardan oluşuyor hayatım. Ayakkabı giyince bir şeyler taşıyor gibi hissediyorum."

MONTUNUN FİYATI GÜNDEM OLDU

'Dertten çok param var' açıklamalarıyla gündeme gelen Ilıcalı'nın o montunun fiyatı gündem oldu. Ünlü markaya ait olan mont 71.900 TL.

Kuruluş Osman dizisine Avusturya Dornbirn'de yoğun ilgi! Hayranlarıyla bir araya geldiler

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman dizisine Avusturya Dornbirn'de yoğun ilgi! Hayranlarıyla bir araya geldiler
Göbeğini sallayarak ünlü olan Yasin Cengiz'in serveti şaşırttı! Sahne başı kazancı ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Göbeğini sallayarak ünlü olan Yasin Cengiz'in serveti şaşırttı! Sahne başı kazancı ortaya çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Bayrampaşalı 1 hafta önce

Kıskanmayın acun bu seviyeye alın teriyle elinin tırnaklarıyla geldi yaptığı işlerde risikoya girdi ve kazandı keşke çoğu sonradan zengin olanlar acunun gibi olsalar

O k u r 1 hafta önce

Derdinden haberi yok. Bu yüzden derdinden çok parası var sanıyor...

Davut 1 hafta önce

Siz programlarını izleyin o paraya para demesin olay bu giyecek tabi az bile fiyatı

kaysoo 1 hafta önce

size ne adamin montundan adamin parasi var aliyor helaliyle kazanip herkez alabilir

normal 1 hafta önce

ünlü biri için makul bir mont fiyatı vatandaşın alacağı mont ortalama 6-10 bin arası zaten.