Hande Erçel'den güzel haber! Cannes'da onur konuğu olacak

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncu bu kez, 2024 Cannes Film Festivali ile dikkatleri üzerine topladı.

Bu sene 14 Mayıs tarihinde başlayacak olan 2024 Cannes Film Festivali, hem prodüksiyon hazırlıkları hem de katılacak ünlü isimler ile şimdiden gündeme gelmeye başladı. Ünlü isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Hande Erçel ise Türkiye'yi temsilen bu sene kırmızı halıda yürüyecek ünlü isimler arasında.

Hande Erçel

Hande Erçel

MARKANIN ONUR KONUĞU OLACAK!

Son zamanlarda yurt dışı seyahatleri ve dikkat çekici tarzıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Pomellato markasıyla yaptığı yeni reklam anlaşmasını duyurmuştu. Ünlü oyuncu, bu yıl Cannes Film Festivali'nde yeni markasının onur konuğu olarak yer alacak. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0