Temizlik takıntısı olan Kadir Ezildi en büyük hayalini gerçekleştiriyor!

Katıldığı bir yarışma programıyla dikkatleri üzerine çeken Kadir Ezildi, kısa sürede birçok hayrana ulaştı. Sevilerek takip edilen Kadir Ezildi, en büyük hayalinin gerçekleştirdiğini sevenlerine duyurdu.

Yarışma programıyla adını duyurmayı başaran daha sonra kendi televizyon programıyla geniş kitlelere ulaşan Kadir Ezildi, Anneler Günü vesilesiyle Marmara Park AVM'de sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan Kadir Ezildi, sevenlerine  "Ben bu kadar sevilmeye hak edecek ne yaptım diye düşünüyorum? Her gece dua ediyorum" dedi.

Kadir Ezildi Marmara Park AVM

Kadir Ezildi Marmara Park AVM

EN BÜYÜK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

İzleyicilerden gelen temizlik tüyolarıyla ilgili sorular üzerine ise Ezildi, "En büyük hayalim bir temizlik şirketi açmak. Çok yakında bu hayalimi gerçekleştireceğim" diye cevap verdi.

Ajda Pekkan'dan tarihe damga vuracak müjdeli haber! Kariyerinde bir ilk olacak

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'dan tarihe damga vuracak müjdeli haber! Kariyerinde bir ilk olacak

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0