Şarkıcı Karsu'dan sevindiren haber! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Hollanda'da yaşayan güzel şarkıcı Karsu'dan hayranlarını sevindiren haber geldi. 2 sene önce evlilik teklifi alan Karsu'nun düğün ile ilgili detayları ortaya çıktı.

Aslen Hatay'lı olan ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, 6 şubat depreminde 17 akrabasını kaybetmişti. Karsu Dönmez'in Haziran sonunda nikah masasına oturacağı ortaya çıktı.

EVLENMEYE HAZIRLANIYOR

Karsu,  2 yıl önce evlilik teklifi aldığı sevgilisi Mike Schrama ile evlenme hazırlıkları yapıyor. Haziran sonunda nikah masasına oturacak olan çift, 300 kişilik bir kır düğünü planlıyor.

Karsu evleniyor

Karsu evleniyor

KRALİÇEYİ DE ÇAĞIRDI

Karsu, düğününe Hollanda Kraliçesi Maxima'yı da davet etti. Şarkıcının Türk âdet ve geleneklerine göre, davullu zurnalı bir düğün yapacağı da öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ece Yörenç, Serenay Sarıkaya'yı yere göğe sığdıramadı!

Süreyya Yalçın'ın acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Süreyya Yalçın'ın acı günü!
Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik iş bulamayınca bakın ne yaptı! Vural Çelik'in son hali

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik iş bulamayınca bakın ne yaptı! Vural Çelik'in son hali

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0