Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde tüyleri diken diken etti!

İsveç'te düzenlenen Eurovision'un 9 Mayıs'taki yarı finalinde sahne 21 sene sonra yeniden Sertab Erener'in 'Everyway That I Can'iyle tüyleri diken diken etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen yarışmada, eski Eurovision yıldızları yarı finallerde performans sergiledi. 9 Mayıs Perşembe gecesi gerçekleşen ikinci yarı finalde, Eurovision geçmişinde birincilik elde etmiş kadın sanatçılar konuk olarak yer aldı. Bu özel gecede, Sertab Erener "Everyway That I Can" parçasını seslendirdi.

21 YIL SONRA AYNI SAHNEDE!

Türkiye’yi Eurovision’da birinciliğe taşıyan Sertab Erener, 21 yılın ardından yeniden Eurovision sahnesine çıktı ve "Everyway That I Can" parçasıyla herkesi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Erener'in parçasını salondaki çeşitli ulustan izleyiciler ezbere söyleyip, dans etti. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0