Çağla Şıkel'in meditasyonu Yasemin Sakallıoğlu'nun komedisine dönüştü! Şıkel'den cevap geldi

Yaptığı komik paylaşımlarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu, 11 saat boyunca bir kulübenin içinde karanlık inzivaya çekilen Çağla Şıkel'i taklit etti. Videoyu görenler ise gülme krizine girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, yaptığı komik içeriklerle herkesi güldürmeyi başarıyor. Sakallıoğlu, bu defa son dönemde adını yaptığı meditasyon ile duyuran Çağla Şıkel'i ele aldı. 2 bin 500 TL vererek 11 saat boyunca kapalı bir kulübede kalan Şıkel, bu süre zarfında dünyayla ilişkisini kesmişti. O anları kayda alan ve sosyal medya hesabından yayınlayan Şıkel, takipçileri tarafından garip karşılansa da o anlar Yasemin Sakallıoğlu tarafından komediye çevrildi.

"ZENGİN MEDİTASYON YÖNTEMİ"

Çağla Şıkel'in karanlık inziva deneyimini tiye alan komedyen Sakallıoğlu, çektiği video ile herkesi güldürdü. Sakallıoğlu, "Zenginlerin meditasyon yöntemleri" başlıklı paylaşımında; "Erken rezervasyon için yorumlara boy, kilo ve yaşınızı yazın size uygun karanlık odayı ayarlayalım." ifadelerini kullandı.

Yapılan paylaşımı gören Çağla Şıkel ise videoyu es geçmeyip, "Çok tatlısın ya izlerken evde kendimi koltuğa fırlattım." sözleriyle yapılan videoyu komik bulduğunu ifade etti.

Cezaevinden çıkan Nihal Candan'ın açıklamaları gündem oldu! "7 vakit namaz kılıyordum"

İLİŞKİLİ HABER

Cezaevinden çıkan Nihal Candan'ın açıklamaları gündem oldu! "7 vakit namaz kılıyordum"
Sosyal medyada yayınlanan o görüntüler hayrete düşürdü! Öfke ritüeli inzivası

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada yayınlanan o görüntüler hayrete düşürdü! Öfke ritüeli inzivası

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Kafkasyalı 2 ay önce

Meditasyon dedikleri hinduizim ve budizm dinlerinin ibadet şekilleridir. bizim müslümanlar namaz yok, oruç yok manevi boşluk çok, arınmak için başka dinlerin ritüellerini yaparlar ...............