Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın lüks evi ve giyinme dolabı gündem oldu!

Galatasaraylı Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken isimlerden. Lüks yaşamıyla da sık sık gündem olan Nara, giyinme odasını ve gardıropunu gösterdi. Lüks eşyalar görenleri şaşırttı.

Galatasaray'da oynayan Arjantinli futbolcu Icardi, mesleki başarılarıyla dikkat çeken futbolculardan. Ünlü futbolcunun eşi Wanda Nara da en az onun kadar göz önünde. Sosyal medyayı yoğun kullanan Wanda Nara, şu günlerde giyinme odasıyla gündemde. Genç kadın çektiği bir videoda odasını ve gardıropunu gösterdi. Ünlü ismin lüks yaşantısı görenleri şoke etti.

Wanda Nara ve Icardi

Wanda Nara ve Icardi

ICARDI'NİN EŞİ WANDA NARA'NIN ULTRA LÜKS GİYİNME ODASI

Hem kendi ülkesinde hem de Türkiye'de ünlü olan Wanda Nara, dikkatleri üzerine topluyor. Geçtiğimiz aylarda İtalya'da bir dans yarışmasında birinci olan Nara, sosyal medyada odasını paylaştı. Wanda Nara'nın ultra lüks eşyaları gündem oldu. Bir giyim mağazasını aratmayan sayıda kıyafeti, ayakkabısı ve çantası var. İşte, Wanda Nara'nın eşyaları...

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Fani 2 ay önce

Kısacık dünya çöp gibidir, fakat insandaki alçak nefs latif ve değerli olan ruhunu esir almış dünyada lüks yaşam, zevk ve israf için yarışıyor, battıkça batıyor. Değerli olanı bu değil. Ebedi saadet için Ruh efendi Nefs köle olmalı. Nefs ölür, ruh ölmez. Anlayana.

Fatih 2 ay önce

Popcudan, Topcudan alınan vergileri Devlet çok çok artırmalı. Hemde acilen.