Jeffrey Epstein dosyasında adı geçen sihirbaz David Copperfield'e şok taciz suçlaması!

2019 yılında cinsel istismar suçlamaları nedeniyle tutuklanan ve mahkemeye çıkmadan intihar eden milyarder Jeffrey Epstein ile bağlantısı çıkan dünyaca ünlü ABD'li sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ve uygunsuz davranışlarla suçlandı.

Kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla, insan ticareti yapmakla suçlanan ve 2019 yılında hücresinde intihar ettiği açıklanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in yargılandığı davanın detayları dünya basının en çok konuştuğu konu başlıklarından biri oldu. Siyaset, iş, sanat, spor ve kraliyet ailesi gibi farklı çevrelerden üst düzey kişilerle ismi anılan Epstein'in davasında kamuoyuyla paylaşılan 900 sayfalık belgede eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) başkanı Bill Clinton'ın yanı sıra Kraliçe II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un dahi ismi geçiyor.

Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein

Kan donduran iddiaların odak noktası haline gelen Epstein ile bağlantısı çıkan dünyaca ünlü ABD'li sihirbaz David Copperfield da dikkat çeken suçlamalarla gündem oldu.

Epstein ve David Copperfield

Epstein ve David Copperfield

16 KADIN TARAFINDAN SUÇLANIYOR

Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ve uygunsuz davranışlarla suçlanıyor. Söz konusu suçlamalar 1980'li yılların sonundan 2014 yılına kadar uzanıyor. The Guardian'ın haberine göre; kadınların bir kısmı tacize uğradıklarında 18 yaşından küçük olduklarını ifade etti. Öte yandan suçlamada bulunan 3 kadın da, ünlü ismin kendilerine ilaç verdiğini ve rızaları olmadan cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü.

CANLI PERFORMANSLARDA TACİZ İDDİASI

4 kadın ise dünyaca ünlü sihirbazın sahnedeki canlı performansları sırasında kendilerini dokunarak taciz ettiğini ya da kadınları kendisine dokunmaya zorladığını iddia etti.

Başka bir kadın ise Copperfield ile 1991 yılında henüz 15 yaşındayken tanıştığını ve ünlü isimle ilk olarak telefon görüşmeleri yoluyla iletişim kurduklarını ve 18 yaşındayken kendi rızasıyla ile birliktelik yaşadığını söyledi. Bu konuda manipülasyona uğradığını ileri süren kadın, istismara açık hale getirildiğine inandığını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çin'de talihsiz kaza! Fırtınanın ortasında yemek yemeğe devam ettiler

Estetik iddiaları yüzünden canından bezen Gökhan Özen'den şaşırtan açıklama: Babam ölünce...

İLİŞKİLİ HABER

Estetik iddiaları yüzünden canından bezen Gökhan Özen'den şaşırtan açıklama: Babam ölünce...
Elazığ'da bir adamı uyurken soyup soğana çevirdiler! 10 dakikada 300 bin lira dolandırdılar

İLİŞKİLİ HABER

Elazığ'da bir adamı uyurken soyup soğana çevirdiler! 10 dakikada 300 bin lira dolandırdılar
Buğra Gülsoy oğlu Cem'i Bahar dizisi setine getirdi! Görenler şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

Buğra Gülsoy oğlu Cem'i Bahar dizisi setine getirdi! Görenler şaşırdı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

kamil 2 ay önce

yahudi teröristler

GERÇEK 2 ay önce

bu adam intihar falan etmedi öldürüldü bir sürü ünlü siyasetçi insanın pisliği ortaya çıkmasın diye yok edildi