Ünlü oyuncu Demet Özdemir Müge Anlı'nın programında görüntülendi!

Müge Anlı'nın bugünkü yayınına Demet Özdemir konuk oldu. Sıkı bir Müge Anlı hayranı olduğu ortaya çıkan Demet Özdemir, akülü sandalye bağışında bulundu. Demet Özdemir ile Müge Anlı'nın arasındaki sohbet ise, izleyenleri gülümsetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, Türkiye'nin dört bir yanına umut ve yardım eli uzatmaya devam ediyor. Programın bugünkü yayınına sürpriz bir konuk katıldı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, canlı yayınına katılarak Müge Anlı'nın başlattığı iyilik kampanyasına destek verdi. Özdemir, bağışladığı akülü sandalyeleri canlı yayın stüdyosuna getirdi. Bu örnek davranışıyla Demet Özdemir, izleyicilerin ve Müge Anlı'nın takdirini kazandı.

İŞTE O ANLAR...

İnci Taneleri 17.bölüm fragmanı yayımlandı! Azem, dağılmış inci tanelerini toplayabilecek mi?

İLİŞKİLİ HABER

İnci Taneleri 17.bölüm fragmanı yayımlandı! Azem, dağılmış inci tanelerini toplayabilecek mi?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0