Dünyaca ünlü rock yıldızı Paul Weller İngiltere'deki konserine Filistin bayrağı ile çıktı

Dünyaca ünlü rock yıldızı Paul Weller, Filistin'e desteğiyle ve hegemon devletlerin İsrail politikasını açıkça eleştirmesiyle tanınıyor. Ünlü şarkıcı İngiltere'deki konserine Filistin bayrağı ile çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail aylardır Filistin üzerinde sistematik yok etme faaliyeti sürdürüyor ve Filistin halkını bombalamaya devam ediyor. Dünyanın gözü önünde yaşanan vahşete ilişkin dört bir yandan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Filistin halkına desteğiyle bilinen 66 yaşındaki İngiliz şarkıcı Paul Weller, İngiltere'deki konserine Filistin bayrağı ile çıktı. Ünlü müzisyen, "Filistin'de olan bitenlerden dolayı kendimizden utanmalıyız" dedi.

İNGİLTERE'NİN GÖBEĞİNDE FİLİSTİN BAYRAKLI KONSER

66 yaşındaki rock yıldız, İngiltere'de sahne aldığı konserlerinde Filistin bayrağı sergileyerek desteğini dünyaya duyurdu. Ünlü şarkıcı The Guardiyan'a verdiği röportajda bayrak hakkında konuştu. Weller, "Soykırımlara ve etnik temizliğe karşı mıyım? Evet öyleyim, yeterince komik" dedi ve şöyle devam etti:

"Neden daha fazla insanın olup bitenler konusunda tedirgin olmadığını anlayamıyorum. Bence kendimizden utanmalıyız. Bir dakika önce mermi, bomba ve silah sağlıyorsunuz, sonra da yiyecek gönderiyorsunuz. Bu iş nasıl çalışıyor?"

Paul Weller

Paul Weller

PAUL WELLER KİMDİR?

İngiliz müzisyen, 1970'lerin sonlarında kendi müzik grubu olan The Jam ile şöhret buldu. Ardından 80'lerde The Style Council ile çeşitli başarılar elde ettikten sonra solo kariyerine başladı. Weller, en son 17. solo albümü olan 66'yı çıkardı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0