Şarkıcı Murat Kekilli'den boykot çağrısı! Kekilli Refah katliamına sessiz kalmadı

Filistin'e olan desteğiyle bilinen ünlü Anadolu rock sanatçısı Murat Kekilli, İsrail'in Refah'ta mülteci kampını bombalamasından sonra sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı ve İsrail menşeili ürünleri boykot etmeye davet etti.

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, Filistin'e desteğini göstermek adına 'Yıkılasın İsrail' şiirini besteleyerek şarkı yapmış ve ardından şarkısına klip çekmişti. Yardımsever kişiliğiyle ve başarılı müziği ile takdir toplayan Kekilli, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) düzenlediği 7. Uluslararası İyilik Ödülleri'nde masum coğrafyalara desteği ve yardım çalışmalarında aktif rol alması dolayısıyla ödüle layık görülmüştü. Kekilli, İsrail'in Refah'taki katliamı sonrası yine sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulunarak insanları İsrail ürünlerini boykot etmeye çağırdı.

Murat Kekilli

Murat Kekilli

MURAT KEKİLLİ'DEN BOYKOT ÇAĞRISI!

X (Twitter) hesabını aktif kullanan Murat Kekilli, 7 Ekim'den bu yana Filistin'e olan desteğini açıkça gösteriyor ve zulme karşı ses yükselten bir duruş sergiliyor. Yapılabilecek bütün kötülüklerin dünyanın gözü önünde bir bir yapıldığı mazlum coğrafya için boykot çağrısı yapan Kekilli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hala İsrail malları kullanıyor musunuz? Haram,zehir,zıkkım olsun!  Bu yavruyu ve yanarak can verenleri görmezden gelebiliyorsanız ,son nefesinizi verirken bunları hatırlayın! Cehennemin dibine kadar yolunuz var!"

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

YUNUS ASLAN 1 ay önce

MaşaAllah. Hislerimize tercüman olmuş. Bilerek alanlara zehir zıkkım olsun.

selam 1 ay önce

helal olsun

türk 1 ay önce

helal olsun evet gidemiyoruz bir şey yapmak istiyoruz ama yok her yol kapalı izledikçe kahroluyorum gözyaşıma sahip olamıyorum çoluk çocuk kadın erkek Allah'ım ne şekilde can veriyorlar bunu bilerek görerek halen ürünlerini alıyorsak yazıklar olsun bize

ADEMAKYOL 1 ay önce

Helal olsun sana. Demek içimizde Anadolu evladı varmış.

amca 1 ay önce

Bak bu adam sanatçı. Diğerleri gibi soytarı değil.

Yorumların Tümünü Okuyun