David Beckham'dan alkışlanacak hareket! Filistin'e desteğini böyle duyurdu...

İngiltere Milli Takım’ın eski kaptanı David Beckham, geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla terörist İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılara dikkat çekti. Dünyaca ünlü isim; "Çocukların öldürüldüğü saldırılar vicdana sığmaz." dedi.

Aile ve iş hayatına ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü futbolcu David Beckham, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımı ile İsrail'in Filistin'in Refah bölgesine düzenlediği saldırılara dikkat çekti. Paylaşımı sırasında terörist İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'nın saldırıları durdurma kararına rağmen masum Filistinlilerin sığındığı çadır kampını bombaladığını söyleyen David Beckham, yaptığı çağrıyla insanlığın vicdanına seslendi. 

David Beckham

David Beckham

"7 AYDAN FAZLA SÜREDİR..."

Paylaşımı sırasında "Refah’ta bombalanan çadırlardan çıkan görüntüler hepimizi şok ediyor. Derme çatma çadırlarda barınan çocukların öldürüldüğü saldırılar vicdana sığmaz. Yedi aydan fazla bir süredir, binlerce çocuğun öldürülmesi veya yaralanmasıyla sonuçlanan bu trajediye tanık olduk." şeklinde konuşan David Beckham, kısa bir süre sonra UNICEF'in paylaşımını alıntılayarak Filistin halkı için barış çağrısını yineledi.

UNICEF'in paylaşımında ise şu sözler yer alıyor: "Rafah'ta yanan çocukların ve ailelerin bombalanan çadırlardan çıkan görüntüleri hepimizi şok etti. Acilen ateşkes gerçekleştirmeli, tüm rehinelerin kayıtsız şartsız serbest bırakılmasını ve çocukların anlamsızca öldürülmesine son vermeliyiz... UNICEF'in CEO'su Catherine Russell."

Dünyaca ünlü futbolcunun o paylaşımı sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı David Beckham'ın sözlerine destek vererek boykot için yorumlarda bulundu. 

İşte, David Beckham'ın Filistin paylaşımı...

David Beckham

David Beckham

Gamze Özçelik'ten Azra Kohen'e sert tepki: Bu şahsı engelleyin

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten Azra Kohen'e sert tepki: Bu şahsı engelleyin
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0