Gamze Özçelik ile evlenen Reshad Strik'ten duygulandıran mesaj!

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik ile evlenen oyuncu Reshad Strik sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik, eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik ile dünyaevine girdi. Sürpriz evlilikleri magazin dünyasına bomba gibi düşen ünlü çiftten Reshad Strik Instagram hesabından verdiği mesajla gündem oldu.

SOSYAL MEDYADA HERKESİ DUYGULANDIRDI

Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik, sosyal medyada düğün anlarından bir kareyi yayınlayarak "İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç ​​için Elhamdülillah ️ @gamzeozcelikk seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. inşallah cennette de biz beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı." mesajını yazdı. 

Reshad Strik

Reshad Strik

Strik'in paylaşımına Gamze Özçelik'ten yanıt gecikmedi. Ünlü aktörün paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alırken Özçelik; "İnşallah️" yorumunda bulundu. 

Yusuf Güney'den yine 'yok artık' dedirten sözler! Şimdi de kıyamet gününü açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den yine 'yok artık' dedirten sözler! Şimdi de kıyamet gününü açıkladı
Gamze Özçelik evlenir evlenmez soyadını değiştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik evlenir evlenmez soyadını değiştirdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 21

Adem 1 ay önce

Birbirine yakışan iki güzel insan. Rabbim evlilik imtihanından güzellikle geçmenizi hayırda yarışmanızı ve hayırlı nesiller yetiştirmenizi nasib etsin. Evliliğiniz mübarek olsun. Yuvanız huzurlu ve bereketli olsun.

Toplam 2 beğeni

Tuğlu... 1 ay önce

çok sevindim. birbirlerine yakışıyorlar, Allah mutlu bahtiyar etsin...

Toplam 2 beğeni

wer 1 ay önce

sewimlisiniz..tebrik ediyoruz...

Toplam 2 beğeni

misafir 1 ay önce

mutluluklar dilerim. Güzel ve iyilik meleği ne denir ki başka.

Toplam 2 beğeni

ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce

iki güzel insan

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun