Sunucu Müge Anlı'nın gençlik hali ortaya çıktı! Müge Anlı'nın doğal halini görenler mest oldu

Yıllardır televizyon ekranlarında çözdüğü olay ve yaptığı çarpıcı yorumlarla dikkat çeken Müge Anlı'nın gençlik hali ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videoda Müge Anlı'nın doğal hali görenleri mest etti. İşte Müge Anlı'nın gençlik hali...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarının sevilerek takip edilen programlarından biri olan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" Türkiye'nin dört bir yanından çözülemeyen olayları çözmeye devam ediyor. Programda yaptığı yorumlarla gündemden düşmeyen Müge Anlı, bu defa sosyal medyada gençlik yıllarına ait bir video ile gündeme geldi. Katıldığı bir yarışma programındaki hali ortaya çıkan Müge Anlı'nın, 20'li yaşlarındaki o doğal hali sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı gençlik hali

Müge Anlı gençlik hali

MÜGE ANLI'NIN GENÇLİK HALİNİ GÖRENLER MEST OLDU

Yıllar önce yayınlanan Turnike adlı yarışmaya katılan Müge Anlı'nın yarışma aşamasındaki görüntüleri ortaya çıktı. 1992 yılında yayınlanan yarışmada Müge Anlı'nın 20'li yaşlarındaki doğal hali sosyal medyada dikkat çekti. Doğal saç rengi ve makyajsız haliyle görenleri mest eden Anlı, takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

İşte o video;

Aslıhan Güner sette kriz geçirdi: Hayatım boyunca böyle bişey yaşamadım

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner sette kriz geçirdi: Hayatım boyunca böyle bişey yaşamadım
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0