Wanda Nara boşanmak için Icardi'den neler istemedi ki! Talep edilen meblağ dudak uçuklattı

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin, eşi Wanda Nara ile ayrılık süreci Türkiye ve Arjantin gündeminde geniş yankı buldu. Boşanma aşamasına gelen ünlü çift, ilgiyle takip edilirken Wanda Nara'nın talep ettiği nafaka ve mallar duyanları şaşkına uğrattı.

Sakatlığı sezonu erken kapatan Mauro Icardi, özel bir jetle Arjantin'e gittiğinde eşi Wanda Nara ile basına da yansıyan bir dizi sorunu yaşadı. Çalkantılı bir ayrılma süreci devam eden ünlü çift, günlük günlerde boşanma kararı aldı ve resmi işlemler başladı. Ancak Wanda Nara'nın ünlü futbolcudan talep ettiği büyüme sosyal medyada gündem oldu.

Mauro Icardi ve Wanda Nara

Mauro Icardi ve Wanda Nara

İSTEKLERİ DUDAK UÇUKLATTI

Nara'nın futbolcusu Icardi'den boşanmak için talep ettiği dudak uçuklattı. İşte, o istekler:

  • En az 38.5 milyon avro

  • Sampdoria'da oynadığı dönemde 3 milyon avro kalan kazanç

  • İnter'de oynadığı dönemde 30 milyon avro kalan kazanç

  • 20 milyon avro PSG'ye transferinden elde edilen kazanç

  • İtalya, Arjantin ve Fransa'daki evler

  • 1 milyon avro civarında 3 lüks araç

  • İcardi'nin Galatasaray'dan aldığı maaşın tamamı

Mauro IcardiİLİŞKİLİ HABERMauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara'yı hedef aldı! "Başarısına engel oldu"

CZN Burak'tan yeni bir rekor! Mısır'da en büyük restoranın sahibi oldu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan yeni bir rekor! Mısır'da en büyük restoranın sahibi oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

grty 7 ay önce

demek evlenmek iyi bir sey degil butun mallarina gidiyor bunlar ayi gibi evde yatsin mallari verelim ne guzel dunya ya

Misafir 7 ay önce

Para için evlendiği aşikar!

Erdal 7 ay önce

Çalışınca kadınlar alıyor sonra eşitlik falan filan ne hakkı var

Toplam 2 beğeni