Vedat Milor önce azarladı sonra övdü! Bu hareketiyle gündem oldu

Vedat Milor, video çekimi için gittiği restoranda izinsiz fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olarak restoran sahibine sert çıktı. Ardından "İstanbul’da yediğim en iyi lahmacundu" diyen Milor restoranı sosyal medyada takipçilerine önerdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde içerik çekimi için bir restorana giden yemek eleştirmeni Vedat Milor, yemek yediği sırada izinsiz görüntü alınmasına sinirlendi. Restoran sahibine, "Konuştukça daha çok medeniyetten uzaklaşıyorsunuz. Beni gerçekten rencide etti. Ben oynayan maymun değilim burada" şeklinde tepki gösteren Milor, resmi sosyal medya hesaplarında da yemekleri çok beğendiğini belirterek restoranı takipçilerine önerdi. 

Vedat Milor yemek yerken görüntü alınmasından rahatsız oldu

Vedat Milor yemek yerken görüntü alınmasından rahatsız oldu

"KONUŞTUKÇA DAHA ÇOK MEDENİYETTEN UZAKLAŞIYORSUNUZ"

Yemekleri beğendiğini ancak restorana bir daha gitmeyeceğini belirten Milor, "Hiç laf kesmemenizi rica edeceğim. Estağfurullah demeyin. Konuştukça daha çok medeniyetten uzaklaşıyorsunuz. Ben burada yemek yerken benim fotoğrafımı çekmek benim özelime karışmak oluyor. Beni gerçekten rencide etti. Ben oynayan maymun değilim burada" şeklinde konuştu.

Vedat Milor

Vedat Milor

Görüntü alınmasından rahatsızlık duyduğunu ve o restorana tekrar gitmeyeceğini söyleyen Milor, yemekleri de beğendiğini belirterek sosyal medya üzerinden restoranı takipçilerine tavsiye etti. 

Sosyal medya hesabından rahatsız olma nedenini açıkladı

Sosyal medya hesabından rahatsız olma nedenini açıkladı

Olay sonrası sosyal medyada tepki toplayan Vedat Milor, resmi hesabından açıklamada bulundu. 

İlayda Nur Çınar Yasemin.com - Editör
Yasemin - İlayda Nur Çınar

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 5

yaa 2 ay önce

çaptan düşünce kimse onda değer vermeyince o da magazinle kendini göstermek istemiş...yaşlılık işte

eyüp 2 ay önce

defol git o zaman yunanistana

Mehmet 2 ay önce

Ben olsam yeminle kovardım...

Toplam 3 beğeni

Yiyoruz 2 ay önce

Bu adam tam bir obur. Kendisini kameraya almışlarmış da bir sürü hakaret ediyor ve sonrada açıklama yapıyor kendisine yapılanı zorbalıkla tanımlıyor. Ne alaka ise?

Toplam 1 beğeni

Ömer 50 2 ay önce

Sen ve senin gibileri bu halk bir yerlere getirdi ama öyle kibir var ki şeytan sizin yanınızda halt yesin

Toplam 3 beğeni