
Günlerdir Los Angeles'te devam eden yangınlar ile ilgili şarkıcı Gökhan Özen sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. yangın iddialarının asılsız olduğu yayınlayan Özen bu paylaşım sonrası tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı eleştirilere yine video ile yanıt verdi.
ABD'nin Los Angeles kentinde 7 ocak günü başlayan yangınlar farklı bölgede sürmeye devam ediyor. Bölgede birçok insan can ve mal kaybı yaşarken şarkıcı Gökhan Özen, Los Angeles'ta evinin balkonundan şehri göstererek "Burada yangın yok" paylaşımında bulundu.
Yangının gerçeği yansıtmadığını ileri süren Gökhan Özen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Herkese merhaba. Los Angeles’ta akrabası, yakınları ve sevenleri olan herkes için bu videoyu çekmek istedim. Bulunduğum bu terastan şehrin büyük bir kısmını görebiliyorsunuz. Hani bir yangın, duman, panik, itfaiye… Öyle bir durum yok. Onu göstermek istedim sizlere" demişti.
TEPKİLER SONRASI SİTEM ETTİ
Los Angeles yangını ile ilgili iddialarının arkasında durduğunu söyleyen Gökhan Özen, gelen eleştirilere evinin terasında çektiği yeni video ile karşılık verdi.
"Gördüğünüze inanın, duyduğunuza değil" diyen Özen, "İstanbul ile Los Angeles'ı kıyaslayan arkadaşlar olmuş. Böyle bir şey olabilir mi? İstanbul 7 tepeli bir şehir inişleri çıkışları var, Los Angeles dümdüz bir şehir. Gördüğünüz bu tepelerin arkası da var ama o kadar geniş değil. Tepelerden başlar ve burada okyanusa kadar her yeri görebiliyorsunuz. Uçakların kalktığı yeri bile görebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
"BURASI BEYLİKDÜZÜ DEĞİL"
Gökhan Özen ayrıca; "Ağabey Beylikdüzü'nden Kadıköy'ü nasıl görüyorsun?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına ise şu sözlerle karşılık verdi: Yani ne diyeyim güzel kardeşim ben sana. Burası Beylikdüzü değil. İstanbul ile Los Angeles ikisi çok farklı coğrafik özelliklere sahip.


yanlış mı? 3 hafta önce
göremediğimize göre senin söylediklerin de duyduklarımız oluyor aga be...
yakup 4 hafta önce
Arkadaş, ne polemik yaptın ya, hayrına git aracınla bak bakalım, bir evinden çık
sancaktar 4 hafta önce
yani ne demek istiyorsun sen al senin olsun kim sana video at dedi ki ukala bu kadar abd sevdalısı yalakası olunur ancak .inşallah yok olur
Rofar 4 hafta önce
Ne güzel söylemişsin gördüğümüze inanın duyduğunuz değil biz haberlerden gördük senin yalan söylemen gerek yok
Adana’lı 4 hafta önce
Yani ne diyelim bunlara dünya yalan söylüyor ama gökan özen doğrucu. Bu ülkede bunlara para kazandıranlar utansın… Türkiye’de kazan başka ülkelerde harca o ülkeleri öv onların bayraklarını salla… Amerikalılar bile bunlar kadar Amerikalı olamamış…