Ünlü şarkıcı Sevcan Orhan eski menajeri eski menajeri Harun Belenkoğulları’nın ile davalık oldu.
Ünlü şarkıcı Sevcan Orhan eski menajeri Harun Belenkoğulları’nın kendisini dolandırdığını tespit etti. Bu durumu farkeden ünlü şarkıcı, "Benim payımı da aldı" diyerek şikayetçi oldu.
7 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturmanın tamamlanmasından sonra menajer hakkında 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Sevcan Orhan, 2 yıl boyunca birlikte çalıştığı menajeri Harun Belenkoğulları ile sözlü olarak anlaşma yapmıştı. Anlaşmaya göre menajerin iş başı olarak yüzde 20 alacağı belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
İLİŞKİLİ HABER
Yasadışı bahis davasında karar: Serdar Ortaç’ın cezası belli oldu
Gülşah Kerimoğlu
Yasemin.com - Şef Editör
Editör Hakkında
Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.
BİR YORUM YAPIN 0