Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu

Gezi parkı soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen menajer Ayşe Barım hakkında istenen ceza belli oldu.

ID İletişim’in sahibi Ayşe Barım hakkında, sosyal medyada yayılan iddialar ve art arda gelen suçlamalar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Daha sonra Gezi Parkı olayları kapsamında yeni bir soruşturmaya dahil olan Barım tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu yargılanmaya devam eden Barım hakkında istenen ceza belli oldu. 

Ayşe Barım

Ayşe Barım

"HÜKÜMETİ ORTADAN KALDIRMAYA TEŞEBBÜS"

Geçtiğimiz aylarda başlatılan tekelleşme soruşturması devam ederken, 2013 yılında meydana gelen "Gezi Parkı" olaylarıyla ilgili hakkında yeni bir soruşturma başlatılan menajer Ayşe Barım "hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutukluluğu devam eden Barım hakkında istenen ceza belli oldu.

Ayşe Barım

Ayşe Barım

30 YILA KADAR HAPİS CEZASI

Birçok ünlü ismin de dahil olduğu davada Barım hakkında 30 yıla kadar hapis cezası istendiği öğrenildi. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame değerlendirilmek üzere İstanbul 26'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. 

SORUŞTURMAYA DAHİL OLAN İSİMLER

Ayşe Barım hakkında başlatılan Gezi Parkı soruşturmasında Barım'la yoğun bir telefon trafiği olduğu kanıtlanan; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Dolunay Soysert, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Günsür, Nehir Erdoğan gibi birçok ünlü isim de ifade vermişti. 

Rıza Kocaoğlu ve Halit Ergenç

Rıza Kocaoğlu ve Halit Ergenç

Barım ile görüşmelerini kabul etmeyen Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında ise geçtiğimiz günlerde 'yalancı tanıklık' yaptıkları iddiasıyla başlatılan soruşturmada hapis cezası talep edilmişti. 

Kavurmasıyla meydan okuyan Alişan dur durak bilmiyor: Çağla Şıkel 10 lahmacun yer!

İLİŞKİLİ HABER

Kavurmasıyla meydan okuyan Alişan dur durak bilmiyor: Çağla Şıkel 10 lahmacun yer!
Orhan Gencebay'dan dikkat çeken Erdoğan yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'dan dikkat çeken Erdoğan yorumu!
İlayda Nur Çınar Yasemin.com - Editör
Yasemin - İlayda Nur Çınar

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0