Yoğun bakıma alınmıştı! Ufuk Özkan'dan günler sonra son halini paylaştı

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Taburcu edilen ünlü oyuncudan günler sonra ilk kare geldi. İşte setlere dönen ünlü oyuncunun son hali...

Geçtiğimiz günlerde evinde intihar girişiminde bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Sağlık durumu iyi olduğu söylenen 50 yaşındaki Özkan'ın kendisi gibi oyuncu kardeşi Umut Özkan, ağabeyinin yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

TABURCU EDİLDİ

Yoğun bakımda tedavi altında olan ünlü oyuncu Ufuk Özkan hastaneden taburcu oldu. Taburcu edilen Özkan'dan ilk paylaşım geldi.  Mehmet Uslu, Özkan ile fotoğrafını "Biz hastaneden çıktık. Gayet iyiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

"SEVGİNİZİ İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM"

Ardından da yazılı bir açıklama yapan Ufuk Özkan, kendisini arayanlara teşekkür edip şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sevginizi iliklerime kadar hissettim. Kullandığım ilacın yan etkisi sebebiyle vücudumda çıkan lekeler ve şiddetli mide bulantısı yaşadım. Riskli grupta olduğum için doktorlar gözetim altında tutmak istedi. Şu an iyiyim."

GÜNLER SONRA İLK PAYLAŞIM

Şimdilerde organ nakli bekleyen Ufuk Özkan, sahnelere döndü. Üç sezondur rol aldığı tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkan Özkan, günler sonra ilk kez fotoğrafını paylaştı.

Billie Eilish'in Miami konserinde zor anları! Neye uğradığını şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

Billie Eilish'in Miami konserinde zor anları! Neye uğradığını şaşırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Cumhurun Avukatları 3 hafta önce

O nasıl ilaçmış öyle, bir aktar yapsa yanmıştı şimdi..

Toplam 2 beğeni

memett 3 hafta önce

Ufuk kardeşim geçmiş olsun ALLAH (cc) şifanı versin diyeceğim o ayrı bir konu,teşekkür mesajı yazının sonunda kullandığın şu yapışık iki el emojisi hrıstiyanların veya budistlerin kullandığı emoji bilerekmi bilmeyerekmi kullandın çünkü müslümanın kullandığı dua şekli emojisinde iki el açık şekildedir.

Toplam 4 beğeni

Recep 3 hafta önce

Sayın Ufuk Özkan bey siz ülkemizin en değerli sanatçılarımızdan birisiniz yeni yetişen evlatlarımıza örnek olacak insanlarsınız ne demek kendinizi zarar vermek anneyi babayı kardeşlerimizi sevenlerinizi üzmeyin geçmiş olsun

Toplam 4 beğeni

fanatık 3 hafta önce

Allahım sana şükürler olsun ufuk özkan gardaşımızada uzun ömürler versin

Toplam 7 beğeni