Kuruluş Orhan ile ekranlara dönüyor! Cihan Ünal samimi açıklamalarda bulundu

Sürükleyici öyküsü ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanan "Kuruluş Orhan", şimdiden dizi tutkunlarının radarına girmeyi başardı. Dizide “Osman Bey” karakterini oynamaya hazırlanan usta sanatçı Cihan Ünal, karaktere ve projeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ATV ekranlarının reyting rekortmen yapımı "Kuruluş", yeni sezonda radikal bir değişimle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezona sil baştan hazırlanan başarılı yapım, yeni hikayesi, yeni dünyası ve müthiş oyuncu kadrosuyla 'Kuruluş Orhan' olarak izleyenlerle buluşacak.

1988 yılında TRT 1'de yayınlanan 12 bölümlük "Kuruluş" dizisinde Osman Bey'i oynayan Cihan Ünal yeniden "Osman Bey" karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranlara bomba gibi rolle dönüş yapacak olan usta oyuncu, geçmişe, bugüne, diziye ve canlandıracağı karaktere ilişkin Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

"ROLÜ MUTLULUKLA TEKLİF ETTİM"

Dizide Orhan Bey'in babası ve beyliğin başı "Osman Bey" karakterini oynayacak olan duayen oyuncu, "Osman Bey’in en büyük özelliği iyi bir devlet adamı olmasıydı" dedi ve bu rolün teklifini mutlulukla kabul ettiğini sözlerine ekledi.

Geçmiş projelerine ilişkin de açıklamalarda bulunan usta oyuncu Ünal, "Bugünün teknik ve imkan kapasitesinin yanı sıra dekor ve aksesuarı da son derece zengin ve şaşalı buldum" sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

ÇARŞAMBA AKŞAMLARINA DAMGA VURACAK

Yapım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği yapımda "Orhan Bey" karakterini Mert Yazıcıoğlu oynayacak. Heyecanla beklenen "Kuruluş Orhan", kurulan müthiş dünyası, güçlü oyuncu kadrosu, unutulmaz karakterleri ve izleyenleri derinden etkileyecek hikâyesiyle atv ekranlarında Çarşamba akşamlarına damgasını vuracak.

Sokaklarda ölmek istemiyorum, demişti! Yeşilçam'ın usta ismi Recep Bülbülses hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Sokaklarda ölmek istemiyorum, demişti! Yeşilçam'ın usta ismi Recep Bülbülses hayatını kaybetti
Semicenk, bu kez de Filistin için söyledi: "Kerkük Zindanı" herkesi duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Semicenk, bu kez de Filistin için söyledi: "Kerkük Zindanı" herkesi duygulandırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0