Uzak Şehir'de Filistin iması ortalığı karıştırdı! Mehmet Yaşa tepkisiz kalmadı diziden ayrıldı

Filistin bayrağı renginde kıyafetlerin yerlere fırlatıldığı sahneyle gündeme gelen "Uzak Şehir" dizisi, sosyal medyada tepki üstüne tepki topladı. Adeta deprem etkisi yaratan sahnenin ardından "Fadıl" karakterini canlandıran Mehmet Yaşa, dizinin kadrosundan ayrıldığını duyurdu.

Son dönemlerde çok konuşulan "Uzak Şehir" dizisinde yer alan bir sahne, sosyal medyada büyük tartışmaları beraberinde getirdi. Dizinin son bölümünde "Sadakat" isimli bir karakterin elinde tuttuğu gömlekleri "Defolup gidecek buradan!" diyerek fırlattığı görülürken söz konusu gömleklerin rengi dikkat çekti.

Filistin bayrağını renklerini temsil eden kıyafetlerin fırlatılması sosyal medyada tepkilere yol açarken dizinin oyuncularından Mehmet Yaşa, bu sahnenin ardından projeden ayrılma kararı aldı.

"NE VİCDANIM KABUL EDER NE ANNEM HAKKINI HELAL EDER"

Dizide "Fadıl" karakterini oynayan Yaşa, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ayrılık haberini duyurdu. "Filistin bizim kırmızı çizgimizdir" diyen Yaşa, şöyle konuştu:

"Filistin'de anneler ve çocuklar şehit düşüyor. Bunu ne benim vicdanım kabul eder ne de annem bana hakkını helal eder. Evet biliyorum bütün kapılar suratıma kapanacak ama Allah'u Teala bir kapıyı kapatır diğerini açar. Bu saatten sonra benim için Uzak Şehir dizisi bitmiştir. Saygılarımla kamuoyuna duyurulur. Sevdiklerime duyurulur."

Ünlü oyuncunun sert çıkışı kısa sürede gündem olurken binlerce kişiden destek mesajları geldi.

Yeni Zelanda'da akıllara durgunluk veren olay: 100'e yakın mıknatıs yuttuğu ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeni Zelanda'da akıllara durgunluk veren olay: 100'e yakın mıknatıs yuttuğu ortaya çıktı!
Gamze Özçelik'ten yeni paylaşım: Eşi Reshad Strik ile karesini beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten yeni paylaşım: Eşi Reshad Strik ile karesini beğeni topladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0