Yasemin Arı'dan skandal sözler! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi

Sosyal medya fenomeni Yasemin Arı sosyal medyadan yayınladığı videoda skandal sözler sarf etti. 'Fakirlerle aynı kokmak istemiyorum' diyen fenomen sosyal medyada büyük tepki çekti.

Instagram için içerik videoları çeken fenomen Yasemin Arı, son yayınladığı videoda skandal bir harekete imza attı. Arı, çektiği videoda "Fakirlerle aynı kokmak istemiyorum" diyerek fakir insanlarla dalga geçti. 

“BUNLARI KULLANMAMIZIN SEBEBİ FAKİRLERLE AYNI KOKMAMAK”

Pahalı marka parfümlerin muadillerini üreten firmaları eleştiren Arı, "Biz fakirlerle aynı kokmak istemediğimiz için bunlara 25-30 bin TL veriyoruz. Siz neden bunların muadillerine para veriyorsunuz. Bizim zaten bunları kullanmamızın sebebi fakirlerle aynı kokmamak. Business uçmamızın sebebi de fakirlerle yan yana oturmamak. Daha uyguna, 5-6 bin TL’ye parfümler var, onlardan alın. Ben neden muadili çıktı diye alt sınıftan biriyle aynı kokmak zorunda mıyım?" dedi.

Yasemin arı

Yasemin arı

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Tepkilerin odağındaki isim istediği her şeyi yapabildiğini söyleyerek “en özel üç fakire” üç muadil parfüm göndereceğini söyledi.

Yasemin Arı Kim Milyoner Olmak İster

Yasemin Arı Kim Milyoner Olmak İster

30 BİN TL İÇİN YARIŞMAYA KATILMIŞ

Öte yandan, Yasemin Arı’nın geçmişte “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katıldığı ve programda 30 bin lira kazanmayı hedeflediği de ortaya çıktı.

Ünlü ismin bu hareketi sosyal medyada fakirleri aşağıladığı ve görgüsüzlük yaptığı şeklinde yorumlandı. 

Mahsun Kırmızıgül'den "Oyunculuk kutsal mı?" yorumu: 1 gecede kazandığımı 1 ayda kazanamazlar

İLİŞKİLİ HABER

Mahsun Kırmızıgül'den "Oyunculuk kutsal mı?" yorumu: 1 gecede kazandığımı 1 ayda kazanamazlar
Ceylan'ın son hali ortaya çıktı: Eski halinden eser kalmamış!

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan'ın son hali ortaya çıktı: Eski halinden eser kalmamış!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0