Seren Serengil'in annesi yoğun bakıma alındı: Sağlık Bakanı yardım çağrısına yanıt verdi!

Sosyal medyadaki çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu. Ünlü isim, Sağlık Bakanlığı’ndan yardım talebinde bulunmasının üzerinden çok geçmeden bakanlıktan yanıt geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu. Hastanenin yetersiz olduğun söyleyen Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sağlık Bakanlığı'na seslenmişti.


SEREN SERENGİL SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN YARDIM İSTEDİ

Seren Serengil, "Sayın Sağlık Bakanım, annemi kaybediyorum. Düşüp kalçasını kırdı; şimdi de kalp krizi tehdidiyle ve ciğerlerine su biriktiği için yoğun bakıma alındı. Bulunduğumuz hastanede kalp ile ilgili yoğun bakım yok, anjiyo ünitesi yok dediler. İstanbul'a götürmem gerekiyor. Lütfen bana bir ambulans uçak yollayınız. Ücretini ödeyeceğim ama lütfen yollayın" sözleriyle yardım istemişti.

SAĞLIK BAKANLIĞI SEREN SERENGİL'İN YARDIMINA KOŞTU

Hayranları ve takipçileri, ünlü isim için mesajlar paylaşarak Serengil’e moral verirken Sağlık Bakanlığı ünlü ismin yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. Serengil, yardım çağrısı üzerinden çok geçmeden yaptığı yeni bir paylaşımla Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti.

Seren Serengilin son paylaşımı

Seren Serengilin son paylaşımı


SEREN SERENGİL SAĞLIK BAKANI'NA TEŞEKKÜR ETTİ!

Ünlü sunucu Seren Serengil, yardım çağrısına yanıt veren Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na teşekkürlerini sosyal medyadan çektiği bir video ile yaptı. Videoda ambulans uçağın yanında Sağlık Bakanı'na teşekkür eden Serengil, paylaşımının altına şu sözleri de ekleyerek "Uzattığınız bu yardım elini asla unutmayacağım" dedi:

"Sayın Sağlık Bakanım, çok büyük bir çaresizliğin içindeyken annemi uzattığınız eli asla unutmayacağım, çok teşekkür ederim.

Annem 80 yaşında birkaç gün önce düşüp kalçasını kırdı. Bu ameliyatın en büyük sorunu pıhtı atabilme ve kalp krizi riskiydi. Bulunduğu hastaneden memnun olmamıza rağmen kalp anjiyo ünitesi yoktu ve kalp kası değerleri çok yüksekti, böbrek üre değerleri çok yüksekti ve enfeksiyon da vücudu sarmış vaziyetteydi. Buradan 10 saatlik karayolu ile gelmesi, ölmesi demekti.

Kalça olduğu gibi kırık, vücut durumu iyi değildi. Bu nedenle Sayın Sağlık Bakanımız'dan ve kendim için, ne babam için, bir süreçte bugüne kadar bir şey talep etmememe rağmen, annem için bu yardımı istemek zorunda kaldım. Kendisi duyarsız kalmadı, yardım elini uzattı.

Hakkınızı helal edin, teşekkür ederim."

İdo Tatlıses isyan etti! İkizleri ameliyat eden doktora tepki gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses isyan etti! İkizleri ameliyat eden doktora tepki gösterdi
Aslı Enver kızıyla yeni bir paylaşım yaptı! Minik Elay'ın meraklı bakışları güldürdü

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver kızıyla yeni bir paylaşım yaptı! Minik Elay'ın meraklı bakışları güldürdü
Busenur Çalık Yasemin.com - Yayın Koordinatörü
Yasemin - Busenur Çalık

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce Haber Editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu unvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Cüneyt 2 ay önce

biryerleri sikisinca hic sevmedikleri hükümet akillarina gelir gecmis olsun yinede

ziyaretçi 2 ay önce

nankörler

fenasi 2 ay önce

Ülkeyi beğenmeyip başka devletlere gideceksiniz zorda kalıncada devletten yardım isteyeceksiniz. ne acı şey

Alperen 2 ay önce

teşekkür edersin. ama daha sonra kaldığın yerden devleti kötülemeye devam edersin. sıkışınca yine yardım istersin.