Erdem Yener'in sözleri sosyal medyayı ikiye böldü! 'Kadın tır şoförü olunca niye alkışlayalım?'

Ünlü oyuncu Erdem Yener'in katıldığı programda kadınların çalışma pozisyonlarıyla ile ilgili söylediği sözler tartışmaya neden oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekol TV'de yayınlanan "Adil Yıldırım İle Neyin Peşindesin?" programına katılan Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusu Erdem Yener'in yaptığı açıklamalarla tartışmalara neden oldu. 

"KADIN BİR TIR ŞOFÖRÜ OLUNCA NİYE ALKIŞLIYORUZ?"

Yener, kadınların çalışma hayatındaki pozisyonlarıyla ilgili görüşlerini dile getirdi ve bu açıklamalar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte sosyal medyada defalarca paylaşılan videodaki ünlü oyuncunun açıklaması...

"Kadın bir tır şoförü olunca ‘helal olsun’ deniyor. Ama aslında erkeklerin yapabileceği işleri neden kadınlar yapsın ki? Kadınların stratejik düşünme kapasitesi daha geniş. Yönetim pozisyonlarında yer almaları gerekir. Örneğin belediye başkanı olabilirler, çevreyi güzelleştirebilirler. Kadınların hayatımızın her alanında olması çok değerli, ama daha doğru ve uygun pozisyonlarda. Kadın bir tır şoförü olunca niye alkışlıyoruz? Bu, kadını erkekleştiren bir durum."

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Yener'in bu açıklaması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilirken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından destek gördü. 

Evi yıkıldıktan sonra huzurevine yerleşmişti! Son hali konuşulan Zihni Göktay nedenini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Evi yıkıldıktan sonra huzurevine yerleşmişti! Son hali konuşulan Zihni Göktay nedenini açıkladı
Terk edildiğini sanan Zeng Youdi, milyonlarca dolarla geri dönüp ailesini buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Terk edildiğini sanan Zeng Youdi, milyonlarca dolarla geri dönüp ailesini buldu!
9 yıldır felçli annesine tek başına bakan Aytekin Yüksek'in tek bir isteği var!

İLİŞKİLİ HABER

9 yıldır felçli annesine tek başına bakan Aytekin Yüksek'in tek bir isteği var!
1960'lardan günümüze: Eskiden mi güzeldik yoksa eskiler mi güzeldi?

İLİŞKİLİ HABER

1960'lardan günümüze: Eskiden mi güzeldik yoksa eskiler mi güzeldi?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

ŞAHSİYET LAZIM 1 ay önce

Çok doğru bence. Erkek hami işi yaparsa bende yaparım yanlış, kadınlar erkekleri takip etmemeli. Yani şimdide erkek kadını takip edip kadının her işini mi yapsın mesela dudağına ruj, yüzüne allık , mini etek giyip topuklu ayakkabı ile sokakta mı dolaşsın herkes yerinde güzel

Doğrucu Davut 1 ay önce

Adam haklı beyler...

Cemal K. 1 ay önce

Söylenecek çok şey var da, polemik olur şimdi! Objektif gözle fıtrata bakmak bile yeterli aslında, cinsler her açıdan eşit mi gerçekten?

Zerr 1 ay önce

Çok doğru söylemiş tebrikler.

Toplam 2 beğeni

Hakikat 1 ay önce

Asıl yönetici pozisyonunda olmamalılar astıgım astık kestigim kestik oluyorlar kendilerini padisah zannediyorlar hic esneme payları yok himayesine dehset eziyet ederler Tır şöförü olsalar daha iyi

Yorumların Tümünü Okuyun