Ünlü şarkıcı Kibariye, katıldığı programda yıllar önce yaşadığı acı dolu hikayesini anlattı Usta sanatçının pek bilinmeyen acılarla dolu bir hayat hikayesi yürekleri dağladı.
Arabeskin güçlü sesi Kibariye, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu yaptığı Katarsis X-Tra programına konuk oldu. Gerçek adı "Bahriye Tokmak" olan Kibariye, özel hayatıyla ilgili pek bilinmeyenleri ilk kez bu denli açık anlattı.

"YÜZÜM GÜLERKEN İÇİM ACIYORDU"
Henüz 14 yaşındayken atıldığı müzik dünyasında şöhret basamaklarını tırnaklarıyla kazıyarak çıkan Kibariye, "45 sene çok yalnız yaşadım" diye başladığı sözlerine şöyle devam etti.
"Yüzüm gülerken içim acıyordu. Stüdyoda ışıkları kapatıp, perde arkasından şarkı söylemek zorunda kaldım. Bir gün 'Ben Allah'ın insanı değil miyim?' dedim ve çıktım. İnsanlar öyle bir sevdi ki, benden başka hiç kimseyi istemiyorlardı. Sansasyonlarımla değil hep gırtlağımla gündeme geldim" diyerek; yaşadığı tüm engelleri o altın sesiyle nasıl yıktığını ve sevenlerinin kalbinde sarsılmaz bir taht kurduğunu en yalın haliyle özetledi.

"ZİRVEYE UZANAN YOLCULUK"
Usta sanatçı, perde arkasından şarkı söylemek zorunda kaldığı yılları anlatırken “Ben Allah'ın insanı değil miyim, niye perdenin arkasından okuyorum dedim ve çıktım bir gün. İnsanlar beni öyle bir sevdi ki, hiç kimseyi istemiyorlardı beni istiyorlardı” dedi. Kibariye'nin açıklamaları kısa sürede gündem oldu.
BİR YORUM YAPIN 0