İsrailli yapımcı Dana Eden, Yunanistan'da otel odasında ölü bulundu!

İsrail asıllı, Emmy ödüllü yapımcı Dana Eden, dizi çekimleri için gittiği Yunanistan'ın başkenti Atina'da kaldığı otel odasında hayatını kaybetti.

'Tehran' dizisiyle uluslararası çapta ünlenen ve Emmy ödülü kazanan İsrail asıllı yapımcı Dana Eden, Yunanistan'da kaldığı otel odasında ölü bulundu.

52 yaşında hayatını kaybeden Eden'in, dizi çekimleri için Yunanistan'ın başkenti Atina'da olduğu öğrenildi.

CİNAYET İHTİMALİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Dana Eden

Dana Eden

Boyun ve ellerinde şüpheli morluklar görülen yapımcının ölüm nedeni yapılan otopsi sonrası netleşmesi beklenirken, İsrail devlet televizyonu KAN, Yunan polisinin olayla ilgili soruşturma yürüttüğünü ve olası bir cinayet ihtimalinin araştırıldığını açıkladı.

Gülben Ergen semt pazarına gitmeyi özledi! Paylaşımı büyük ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen semt pazarına gitmeyi özledi! Paylaşımı büyük ilgi gördü
Elif Kocalı Yasemin.com -
Yasemin - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0