Serveti 1 milyar TL'yi aşmıştı! Burak Özçivit'ten dev yatırım

Serveti 1 milyar TL'yi aştığı öne sürülen ünlü oyuncu Burak Özçivit, yeni yatırım hamlesiyle magazin kulislerini salladı. Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Özçivit'in Eyüpsultan'dan aldığı daireler için servet ödediği ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, son dönemlerde mal varlığı ve yatırımlarıyla gündemde. Pek çok yerde lüks evleri ve araçları bulunan ünlü isim, gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Abu Dhabi'de 11 odalı bir malikane ve Dubai’de 3 farklı rezidanstan daireler satın alan Özçivit, şimdi de rotasını Eyüpsultan'a çevirdi.

30 DAİRE İÇİN 150 MİLYON TL HARCADI

Toplam servetinin 1 milyar TL'yi aştığı öne sürülen ünlü oyuncunun Eyüpsultan'dan 30 daire satın aldığı ortaya çıktı. Özçivit'in söz konusu bu yatırım için 150 milyon TL'yi gözden çıkardığı ve satın alma sürecini bir emlakçı aracılığıyla yürüttüğü belirtildi.

UNICEF videosuyla tepki toplamıştı! Hadise'den olay hamle

İLİŞKİLİ HABER

UNICEF videosuyla tepki toplamıştı! Hadise'den olay hamle
Tolga Sarıtaş'ın acısı dinmiyor! Yakın dostunu ölüm yıldönümünde andı

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Sarıtaş'ın acısı dinmiyor! Yakın dostunu ölüm yıldönümünde andı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0