Mahmut Tuncer'in Kore yemekleriyle imtihanı! Sosyal medyada gündem oldu

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer sosyal medyadan paylaştığı video ile takipçilerini güldürdü. Tuncer'in Kore yemeklerini denediği anlar gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bakkal Amca, Jandarma gibi türküleriyle tanınan ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Belçika’dan yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Belçika'da Kore restoranına giden ünlü türkücü Kore yemeklerini deneyimlediği anları paylaştı.

ESPRİLİ KORE YEMEĞİ YORUMU 

Yemek deneyimini anlatan Tuncer, "Ben Kore yemeklerine bir bakalım dedik. Tatları bize benziyor, acılı vesaire fakat giyiminde farklılık var. Yerken önlük veriyorlar. Biz de böylece çocukluk günlerimize geri döndük." ifadelerini kullandı.

Doktor hatası yüzünden 6 kez ameliyat oldu! Aslı Bekiroğlu son durumunu paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Doktor hatası yüzünden 6 kez ameliyat oldu! Aslı Bekiroğlu son durumunu paylaştı
Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf! "Sektöre küstüm"

İLİŞKİLİ HABER

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf! "Sektöre küstüm"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0