Müjdat Gezen geçtiğimiz akşam 'Gırgıriye Müzikali' öncesinde seyirciyle tartışması üzerine oyun iptal edilmiş ve ünlü oyuncu fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Gülben Ergen yaşanan talihsiz olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak olayın detaylarını da aktaracağını söyledi.
Kadrosunda Müjdat Gezen, Perran Kutman, Gülben Ergen gibi oyuncuların sahne alacağı Gırgıriye Müzikali'nde beklenmedik anlar yaşandı. Seyirci ve Müjdat Gezen arasında geçen tartışma sonrası Gezen rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı.

OYUN İPTAL EDİLDİ
İstanbul Kongre Merkezi'nde oyunu izlemeye gelen bir izleyici, sahneyi net göremediğini belirterek duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine sahneye çıkarak açıklama yapan Müjdat Gezen "Madem bu kadar şikayet var, bu geceki oyunumuzu iptal ediyoruz" diyerek sahneye terk ederek kulisine gitti.
Ekip tarafından yapılan açıklamada, ünlü oyuncunun sağlık sorunu yaşaması üzerine oyunun iptal edildiği duyuruldu:
"21 Nisan saat 20.30'da İstanbul Kongre Merkezi'nde sahnelenmekte olan Gırgıriye adlı tiyatro oyunumuz sırasında, sahneyi net şekilde göremediğini belirten bir izleyicinin sahneye çıkarak değerli sanatçımız Müjdat Gezen ile doğrudan münakaşaya girmesi halinde sahne düzeni bozulmuştur.
Yaşanan bu beklenmedik ve üzücü olay sırasında Sayın Müjdat Gezen rahatsızlanmış; gelişmeler üzerine sanatçımızın sağlık durumu gözetilerek ve seyir güvenliğinin korunması amacıyla oyunun ertelenmesine karar verilmiştir"

"TABURCU EDİYORUZ"
Gülben Ergen usta sanatçının durumu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü:
"Müjdat abimizi taburcu ediyoruz. Sağlık durumunu merak eden tüm izleyicilerimize kendisinin onayı ile yazıyorum. Yarın akşam hepimiz sahnede, işimizin başında olacağız."

GÜLBEN ERGEN AÇIKLAMA YAPTI
Ergen, yaşanan olaylar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak Müjdat Gezen'i destekler nitelikte konuşarak gelen tüm misafirlere de haksızlık yapıldığını ifade etti.
"Bunca yıllık meslek hayatımda, oyun sırasında bir izleyicinin sahnedeki oyuncuyla münakaşaya girdiğine ilk kez tanık oldum. Üstelik söz konusu kişi Müjdat Gezen olunca, rahatsızlık duyması son derece anlaşılır.
Daha da çarpıcı olan şu: Müjdat Gezen’in, "Yarın sizi en önde misafir edelim" diyerek durumu nezaketle çözmeye çalışmasına rağmen, ilgili izleyicinin ısrarla bağırarak konuşmayı sürdürmesi gerçekten yakışıksızdı.
Bu saygısız tavır yalnızca sahnedeki sanatçıya değil, salondaki 3 bin 500 kişiye de haksızlıktı. Bunun ayrı bir boyutu var elbette.
Neler yaşandığını, tüm detaylarıyla yarın köşemde paylaşacağım."

BİR YORUM YAPIN 0