Taburcu olan İbrahim Tatlıses vasiyetini açıkladı! "Kimseye kuruş yok"

Geçtiğimiz hafta safra kesesi ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, taburcu olur olmaz açıklamasıyla gündeme damga vurdu. Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tatlıses, vasiyetini sert bir dille açıkladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, safra kesesi ameliyatı sonrası yoğun bakımda süren tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Tatlıses'in bu süreci de kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Sevenlerini endişelendiren Tatlıses'in hastane sürecinde dikkat çeken bir diğer detay ise uzun süredir küs olduğu çocukları Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlıses'in hastaneye gelmesi olmuştu.

"HİÇ KİMSEYE KURUŞ YOK"

Yoğun bakım sürecinin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edilen Tatlıses, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Vasiyetinizi düşündünüz mü?" sorusuna "Hiç kimseye kuruş yok. Devlete bıraktım. Ben paramı kendim kazandım, babamdan kalmadı. İstediğimi yaparım kime ne!" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Öte yandan daha önce sık sık mal varlığı ve mirasıyla ilgili konuşulan Tatlıses, katıldığı bir programda iki çocuğuna miras bırakmayacağını açıklamıştı. Ünlü türkücü, "Dilan'a da, Ahmet'e de bir kuruş bırakırsam Allah beni toprak etsin. Sandalye bile bırakmayacağım. Layık değiller çünkü." dedi.

Oğluna "Nefret ediyorum senden" diyerek tepki gösteren sanatçı, kavgalı olduğu kızı Dilan Çıtak hakkında da şu sözlerle sert açıklamalarda bulunmuştu:

"Sıkıştığı zaman, 'İbrahim Tatlıses'in kızıyım' diyor, sıkışmadığı zaman beni tanımıyor. Nişantaşı'ndaki dükkânını ben açtım, arabasını ben aldım. Bodrum'da dükkân açtım."

Okan Karaca'dan sosyal medyadan yardım çığlığı! Annesine seslendi

İLİŞKİLİ HABER

Okan Karaca'dan sosyal medyadan yardım çığlığı! Annesine seslendi
Kısmi felç geçirmişti! Popstar Mehtap son haliyle gündemde

İLİŞKİLİ HABER

Kısmi felç geçirmişti! Popstar Mehtap son haliyle gündemde
Beren Saat'in son görüntüsü 'estetik' iddialarını alevlendirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat'in son görüntüsü 'estetik' iddialarını alevlendirdi!

BİR YORUM YAPIN 7

Kadircan 1 ay önce

Allah o sesi vermeseydi bu servete mümkün değil sahip olamazdı. Allah bizden bazı şeyleri esirgemezken biz çocuklarımızdan çok kolay esirgeyebiliyoruz. "Ben yaptım, ben ettim", "ben başardım, ben kazandım" diyerek farkında olmadan Allah'a şirk koşuyoruz.

Sağlıkçı 1 ay önce

Hayattayken kimsesiz yaşlılar için (bakımevi)büyük bir bina yapsan keşke.Sana bu yakışır.

BeYzAdE 1 ay önce

Arkadaş ne paraymış be.. Adamın parasının derdine millet düştü.. Ne yaparsa yapsın bize ne..

Başkentli 1 ay önce

seninle birlikte gömsünler malını mülkünü.Bıktık artık senin malından mülkünden...

Osmanlı yadoigarı 1 ay önce

Kimin parasını kime miras bırakıyorsun. zaten o paraları hakkınla kazanmadın ki. Cahil curdalar senin peşine takılıp seni zengin etti. yüzde 95 i haram para. hazineye aktarılsın.

Yorumların Tümünü Okuyun