Serap Aköz'den üzen haber! Kansere yakalandığını duyurdu

Ünlü sunucu Serap Paköz sosyal medya hesabından kötü haberi duyurdu. Aköz yaptığı açıklamada meme kanserine yakalandığını duyurdu.

Gündüz kuşağında sunduğu programlarla tanınan sunucu Serap Paköz Paköz'den sevenlerini üzen haber geldi. 

MEME KANSERİNE YAKALANDI

60 yaşındaki Paköz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçtiğimiz ay kendisine meme kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı. 

Paköz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Dostlar, bir süredir sahne arkasında büyük bir hazırlık vardı ve artık sizinle paylaşma vakti geldi. Yaklaşık bir ay önce, hayatıma 'Kanser' kelimesi girdi ama ben onu bir son değil, yeni bir 'ben'e giden yolun başlangıcı olarak kabul ettim.

10 Mart gecesi sağlıklı bir kadın olarak yattım 11 Mart'ta "Meme kanseri" tanısı konmuş bir kadındım. 30 Mart'tan beri kemoterapi yolculuğum devam ediyor ve bugün, o meşhur kuaför durağındayım.

"SAÇLARIMIN DÖKÜLMESİ BU YOLUN BİR PARÇASI"

Saçlarımın dökülmesi bu yolun bir parçası.. Sarsıldım mı? Evet. Ama pes ettim mi? Asla! Bu videoda gördüğünüz sadece bir saç kesimi değil; bir kabulleniş, bir özgürleşme ve yepyeni bir stilin doğuşu.

Bandanam ve berelerimle bu yolculuğu zarafetle yürüyeceğim. Dualarınız ve güzel enerjiniz benimle... Saçlarım veda ederken, ruhum daha gür bir sesle şarkı söylüyor.

Dökülen her saç telini, yerini şifaya bırakan eski bir anı gibi uğurluyorum. Perukların arkasına saklanmaya değil; bu süreci tüm gerçekliğiyle kucaklamaya çalışacağım.

Detayları kendi kişisel hikayem ve tecrübem üzerinden paylaşacağım. Yine kişisel deneyimlerim üzerinden sorularınız olursa cevaplarım. "Meme kanseri" konusunda ben de başka bir bakış açısıyla farkındalık oluşturabilirsem mutlu olurum.

Hepinize sağlıklı günler dilerim. Hayatın her mevsimine eyvallah... Biz bu yoldan çok daha parlak bir ışıkla geçeceğiz."

İbrahim Tatlıses'ten "Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne olur?" sorusuna bomba yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten "Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne olur?" sorusuna bomba yanıt!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0