Yıldız Tilbe'den çok konuşulacak itiraf!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu sefer itiraflarıyla gündem oldu.

Kendine has tarzı ve özgün sesiyle büyük hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sahne aldığı sırada unutulmayacak açıklamalara imza attı. 

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ 

Kulakların pasını silen Tilbe seyircileriyle dertleşerek geçmişte yaşadığı ayrılıklardaki sarsıcı gerçekleri tek tek itiraf etti. 

"Ben şimdiye kadar bütün sevgililerimden kaba oldukları için ayrıldım. Elleri vurgun, dilleri acı olduğu için ayrıldım. Hepsiyle ağlaya ağlaya ayrıldım ama yapacak bir şeyim kalmamıştı."

"NEDEN BİR KADIN DAYAK YESİN"

Konuşmasında şiddet konusuna da geniş yer ayıran usta sanatçı, hiçbir fiziksel veya duygusal şiddetin meşrulaştırılamayacağını vurgulayarak, "Bir kadın neden hakaret görsün, dayak yesin?" sözleriyle tepkisini ortaya koydu. 

Kraliyet ailesinden uzaklaştırılmıştı: Prenses Eugenie üçüncü bebeğini bekliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliyet ailesinden uzaklaştırılmıştı: Prenses Eugenie üçüncü bebeğini bekliyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0