Pop müziğinin sevilen isimlerinden olan şarkıcı Edis, katıldığı bir podcast yayınında kariyerine ilişkin itiraflarda bulunarak sevenlerini şaşırttı.
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan yaptığı müzikleri ile adını geniş kitlelere duyuran şarkıcı Edis’ten dikkat çeken bir çıkış geldi.
"Arıyorum", "Martılar", "Benim Ol", "Yalan" gibi dillerden düşmeyen milyonlarca kez dinlendi.
EDİS'TEN KARİYERİNE İLİŞKİN İTİRAFLAR
Kariyer hayatına ilişkin de Kaan Ölker’in “Podcast” programına konuk olan Edis ailesi hakkında dikkatleri üzerine çeken bir itirafta bulundu.

"ANNEM KREDİ ÇEKTİ"
Şarkıcı Edis, “Annem ve babam benin müziğe girmeme çok sıcak bakmadılar. Şarkılarım dinlenmeye ve sevilmeye başladıktan sonra, mesela Çok Çok şarkımın klibi için annem kredi çekti. Bir şeylerin büyüdüğünü görünce, desteklemek istediler" dedi.

ŞARKILARINA DÖNÜŞ YAPILMADI
Müzik kariyeri başlamadan kaydettiği müzikleri Enbe Orkestrası’nın şefi Behzat Gerçeker’e gönderdiğini ancak beğenmediği için kendisine dönüş yapmadığını da anlattı.
Edis, “İçinde bazı kariyer sürecimde yayınladığım şarkıların da olduğu bir demo cd’si gönderdim Behzat Ağabey’e ama beğenmedi. O demoları beğenmemesi bana başka bir yol çizmemi sağladı ve güç verdi. O dönem olumlu dönüş yapmaması beni çok üzdü ve yıktı” dedi.
BİR YORUM YAPIN 0