Gazeteci Mevlüt Tezel'den Haluk Levent'e sert eleştiri: "Güven kalesini neden yıktın?"

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, kaleme aldığı yazıda şarkıcı ve AHBAP Derneği'nin kurucusu olan Haluk Levent hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Tezel, Levent'in geçmişte yaşadığı hukuki süreçler ile son günlerde yeniden gündeme gelen karşılıksız çek iddialarını ele alırken, kamuoyunda oluşan güven algısını da tartışmaya açtı.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent hakkında gündeme gelen karşılıksız çek davasına ilişkin gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Gazeteci Mevlüt Tezel, kaleme aldığı köşe yazısında Levent'in geçmişte yaşadığı hukuki süreçleri hatırlatarak son olayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BÖYLE BİR ADAMA 2 MİLYAR TESLİM EDİLİR Mİ?"

Levent'in geçmişte karşılıksız çek ve çeşitli davalar nedeniyle yargılandığını hatırlatan Tezel, "Ben Haluk Levent'in ne yapmak istediğini gerçekten anlamadım" dedi.

Levent'in yıllar içerisinde toplumun en güven duyduğu isimlerden biri haline geldiğini belirten Tezel, AHBAP Derneği aracılığıyla yürütülen yardım faaliyetlerinin sanatçıya önemli bir kamuoyu desteği kazandırdığını ifade etti. Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından AHBAP'a yönelen bağışlara dikkat çeken Tezel, o dönemde de çeşitli soru işaretleri taşıdığını söyledi.

Son dönemde yeniden gündeme gelen karşılıksız çek davasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tezel, "Bu halk, geçmişteki hatalarına rağmen Levent'i en güvenilir insan ilan etti ve milyarlarca lirasını ona güvenerek AHBAP'a verdi" ifadelerini kullandı.

"70 MİLYON TL NEREYE HARCANDI?"

Levent'in yaptığı açıklamaların kamuoyundaki soruları tam olarak yanıtlamadığını savunan Tezel, "2025 yılında düzenlenen iki çekin karşılıksız çıkmasının nedeni ne? Bu 70 milyon TL nereye harcandı?" sorularını yöneltti.

"GÜVEN KALESİNİ NEDEN YIKTIN?"

Yazısında sert eleştirilerde bulunan Tezel, "Levent, yine haber olacağını, ceza alacağını bildiği halde neden 70 milyon TL'yi ödemedi?" ifadelerini kullanırken, "Sevgili Haluk Levent, tek başına inşa ettiğin güven kalesini neden yıktın?" sözleriyle de dikkat çekti.

Tezel ayrıca, son yaşananların ardından "Bu nasıl bir umursamazlıktır? Yoksa bu işin içinde başka işler mi var?" ifadelerini kullanarak konuya ilişkin soru işaretlerini dile getirdi.

Dilan Polat'ın nerde olduğu ortaya çıktı! Eşi Engin Polat'tan açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Polat'ın nerde olduğu ortaya çıktı! Eşi Engin Polat'tan açıklama
Davut Güloğlu dede oldu! Torunu Mihra ile ilk kare

İLİŞKİLİ HABER

Davut Güloğlu dede oldu! Torunu Mihra ile ilk kare
Türk Halk Müziği'nin acı kaybı: Yücel Paşmakçı hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Türk Halk Müziği'nin acı kaybı: Yücel Paşmakçı hayatını kaybetti!
Ünlü türkücüye maganda dehşeti! Çocuklarının gözü önünde darp etti

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücüye maganda dehşeti! Çocuklarının gözü önünde darp etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0