Yüz nakli sonrası tekrar ameliyat olmuştu! Didem Ceran CİMER'e şikayet etmişler diyerek duyurdu

Kore'de yüz nakli geçiren ve aylar sonra tekrar revizyon ameliyatı olan eski survivor yarışmacısı son sağlık durumunun kötüleştiğini açıkladı. Sosyal medyadan ağlayarak açıklama yapan Ceran Beni CİMER'e şikayet etmişler diyerek son halini paylaştı.

Yıllar önce Survivor'a katılarak adını duyuran ve sonrasında sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Didem Ceran, geçtiğimiz aylarda Kore'de yüz nakli oldu.

SON HALİYLE KORKUTTU

Yaklaşık 15 saatlik süren operasyonun ardından büyük bir değişim yaşayan fenomen geçtiğimiz günlerde düzeltme operasyonu için bir kez daha bıçak altına yattı.

YENİDEN AMELİYATA GİRECEĞİNİ DUYURDU

Ceran yüzünün son haliyle korkuttu. Ceran bir video çekerek; ''Deri altında biriken kan hâlâ duruyor. Büyük ihtimalle yeniden ameliyata girmem gerekecek.

Yüz germe yaptırmayı düşünen kadınların yalnızca sonucu değil, iyileşme sürecinde yaşanabilecekleri de görmesi için her şeyi filtresiz paylaşmaya devam ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Didem Ceran son halini paylaştı

Didem Ceran son halini paylaştı

"HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM" DEMİŞTİ

Ceran'ın son yaptığı paylaşım ise şöyle;

''Birkaç gündür hiçbir şey paylaşmadım. Fakat beni gerçekten merak eden, benim için endişelenen ve dua eden kadınların sevgisini kalben o kadar güçlü hissettim ki size iyi olduğumu göstermem gerektiğini fark ettim.

Sizi bu kadar endişelendirdiğim ve günlerce haber veremediğim için hepinizden çok özür diliyorum. Şu an mesajlarınıza tek tek cevap verecek durumda olamasam da sevginizin tamamı bana ulaştı. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

"YÜZÜM SİZİ KORKUTMASIN"

Bugün ameliyatımın sekizinci günü. Yüzüm sizi korkutmasın; çok hızlı iyileşiyorum. Benim asıl hastanem, yani ilk ameliyatımı olduğum hastane, iyileşmem için elinden gelen her şeyi yapıyor ve sahip olduğu bütün son teknolojileri kullanıyor

İyileşme sürecimi sahiplenen hastaneme ve beni bir an bile yalnız hissettirmeyen sizlere kalpten teşekkür ediyorum.

Bu videoyu yalnızca beni merak eden kadınlara iyi olduğumu göstermek için paylaşıyorum. Hepinizin sevgisini kalbimde hissettim.''

CİMER'E ŞİKAYET ETTİKLERİNİ DUYURDU

Yüzünün son halini sansürsüz şekilde yayınlayan Ceran, kısa sürede eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Görüntülerden rahatsız olan bazı sosyal medya kullanıcıları, ünlü fenomeni sert sözlerle eleştirdi. 

Bir takipçisinin "Ölecek gidecek haberi yok, hâlâ derdi şurada üç beş ilgi çekmek" yorumu ise bardağı taşıran son damla oldu. 

Gelen yorum sonrası açıklama yapan Ceran, "Şu yüzdeki dikişleri, morlukları ve çekilen acıyı göremeyecek kadar körleşmiş kalplere sabır diliyorum. Bu bir ‘ilgi’ çabası değil; dilini bilmediğim bir ülkede, tek başıma hayatta kalma ve hakkımı arama mücadelesidir. Klavye arkasından vicdan soluyanlar, dilerim hiçbir zaman bu kadar yalnız ve bu kadar ağır bir süreçle sınanmazsınız" dedi. 

"SANKİ KATİLMİŞİM GİBİ DAVRANILIYOR"

Ameliyattan çıkar çıkmaz iyileşme sürecini paylaşmaya devam eden ünlü fenomen, kendisine yönelik tepkilerin CİMER şikayetleri sonrası şu ifadeleri kullandı.

"Beni merak eden, güzel yorumlar ve dualar gönderen tüm kız kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Sanırım bu süreçte çok hassaslaştım. Artık hiçbir şey paylaşmayı düşünmüyorum. Çünkü sanki halkı dolandırmışım, herkese kötülük yapmışım ya da katilmişim gibi davranılıyor. O kadar çok mesaj geldi ki... İnsanlar imza toplayıp beni CİMER’e şikâyet ediyormuş, bu görüntülerle sürekli karşılaşmak istemiyorlarmış. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı çok özür dilerim. Ben sadece oralarda çok yalnız kaldığım için sizlerin desteğiyle oyalanıyordum, o kadar"

Kore'de yüz nakli sonrası ölüm dilekleriyle karşılaştı: Didem Ceran isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Kore'de yüz nakli sonrası ölüm dilekleriyle karşılaştı: Didem Ceran isyan etti
Didem Ceran ikinci kez yüz ameliyatı oldu! Gözyaşlarıyla isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Didem Ceran ikinci kez yüz ameliyatı oldu! Gözyaşlarıyla isyan etti
Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltına alınmıştı: Oğuzhan Uğur'un aylık kazancı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ahbap Derneği soruşturmasında gözaltına alınmıştı: Oğuzhan Uğur'un aylık kazancı ortaya çıktı!
Alina Boz'un mutlu günü! Mezuniyet töreninde eşi Umut Evirgen yalnız bırakmadı

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz'un mutlu günü! Mezuniyet töreninde eşi Umut Evirgen yalnız bırakmadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0