Survivor'daki güçlü mücadelesi ile hafızlara kazınan Nagihan Karadere yaptırdığı estetik operasyonlara değindi. Karadere, kilo vermesinin ardından yüzüne işlem yapma ihtiyacı hissettiğini belirterek 750 bin TL'lik işlem yaptığını anlattı.
Survivor yarışması ile adından sıkça söz ettiren Nagihan Karadere katıldığı bir youtube programında yaptırdığı estetik operasyonlara ilişkin yaşadığı zorlu süreci anlattı.
VERDİĞİ KİLOLAR SONRASI ESTETİK OLDU
Karadere başlangıçta estetik yaptırmayı düşünmediğini ancak verdiği kilolardan sonra yüzündeki değişimi fark ettiğini belirterek, göz kapağı ameliyatı, botoks, dolgu gibi işlemler yaptırmaya karar verdiğini belirtti.

İŞLEMİN MALİYETİ 750 BİN TL TUTTU
Karadere estetik operasyonun maliyetini de açıklayarak, “Bayağı yüksek. Söyle bir yani yüksek dediğim, hani hoca pahalı olduğundan değil. İşlemler çok pahalı. Yani bence şu benim yüzüme yapılan şey 750.000 TL sadece" dedi.

SURVİVOR'DA YAŞADIĞI SAKATLIĞI ANLATTI
Survivor’da yaşadığı sakatlıklara de değinen Karadere, yarı finalde ciddi bir sakatlık yaşadığını, baldırı ile aşil tendonu arasındaki sorunun kendisi için büyük sıkıntılara neden olduğunu aktaran Karadere, "Acun Bey yetiş ya dedim" sözleriyle o anki durumunu anlatan Karadere, adım atmakta zorlandığını ve yarışmaya devam edip etmemek arasında kaldığını da hatırlattı.
BİR YORUM YAPIN 0