Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli’nin yeni işini sosyal medya hesabından duyurdu. Tatlıses, paylaşımında Şefkatli’ye “Güzel gelinim” diyerek destek olduğu anlar takdir topladı.
İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti sosyal medya paylaşımlarıyla en çok konuşulan çiftler arasında yer alıyor. İkiz bebekleri olan Yasemin Şefkatli kendi kozmetik markasını kurdu. İbrahim Tatlıses de satışlara yetişmeyen gelinine destek oldu.
"UMARIM SEVER, DESTEKLERSİNİZ"
Markasının tanıtımını yapan Yasemin Şefkatli, "O kadar heyecanlıyım ki... Bakın zaman nasıl geçecek nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Umarım sever, desteklersiniz. Şimdiden çok mutluyum ve aktarmak istedim" ifadelerini kullandı.

"3 GÜNDÜR RÜYADAYIM"
Siparişlere yetişmeye çalışan ünlü isim yaptığı paylaşımda "Ben 3 gündür rüyadayım biri beni cimciklesin. Ürünlere güvenim sonsuzdu ama sizin bana güveniniz beni ağlattı vallahi. Ne sorunuz, sorununuz olursa ben buradayım. Denedikçe yorumlarınızı bekliyorum" dedi.
İBRAHİM TATLISES'TEN DESTEK
Sosyal medya hesabından gelininin markasını paylaşan Tatlıses, "Güzel gelinim yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin. Başarılarınız hep daim olsun" dedi.

BİR YORUM YAPIN 0