Şarkıcı Güllü’nün Yalova’daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesi hakkındaki soruşturmada yeni görüntüler gündeme geldi. Görüntülerde örüntülerde, Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’e sarıldığı görülen Sultan Nur Ulu'nun görüntülerle ilgili yaptığı açıklama gündem oldu.
Sanatçı Güllü'nün Yalova'daki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturmada dikkat çeken yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilirken, soruşturma dosyasına giren yeni görüntüler ve internet aramaları dikkat çekti.
GÜLLÜ DOSYASINDA YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI
Güllü'nün yakın arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun ifadeleri de dosyadaki önemli başlıklardan biri oldu. Görüntülerde Tuğyan Ülkem Gülter'in yakın arkadaşı Suktabn Nur Ulu'ya sarılarak ağladığı görüldü.

ATV'nin haberine göre Sultan Nur Ulu, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Tuğyan Ülkem Gülter'e neden sarıldığını anlattı.
Ulu, kendisini korktuğu için geri çekemediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Yanınızda annesini pencereden atan birisi var. Bir ortamdasınız ağlıyorlar sizi videoya çekiyorlar. Sarılıyorlar ne yapabilirsiniz?"
"ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞ SİZE NELER YAPAR?"
Ulu, yaşadığı korkuyu şu sözlerle dile getirdi: "Hayır istemiyorum bana sarılma git diyebilir misiniz? Çünkü yanınızdaki kişi annesini öldürmüş size neler yapar?"

ULU'NUN ÖNCEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Sultan Nur Ulu, daha önceki ifadesinde Tuğyan Ülkem Gülter'in kendisini, "Ben batarsam seni de sürüklerim" sözleriyle tehdit ettiğini iddia etmişti.
Öte yandan Ulu hakkında da yalan tanıklık suçundan 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

TUĞYAN'IN İNTERNET ARAMALARI DOSYADA
Soruşturma dosyasındaki dikkat çekici ayrıntılardan biri de Tuğyan Ülkem Gülter'in olay sonrasında yaptığı öne sürülen internet aramaları oldu.

Dosyaya göre Gülter'in "uyuşturucu vücuttan ne zaman atılır" ve "kokain saçtan ne zaman temizlenir" şeklinde aramalar yaptığı belirlendi.
BİR YORUM YAPIN 0