İmajını değiştiren Coşkun Sabah, estetik iddialarına yanıt verdi! O isimleri hedef gösterdi

Usta sanatçı Coşkun Sabah, son günlerde hakkında çıkan "estetik yaptırdı" iddialarına yanıt verdi. Sabah, iki ismi hedef göstererek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Türk müziğinin usta ismi Coşkun Sabah, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektiflerine takıldı. Sabah, değişen imajı hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

İMAJINDAKİ DEĞİŞİKLİĞİ ANLATTI

Coşkun Sabah

Coşkun Sabah

Usta sanatçı Coşkun Sabah, stilinde yaptığı değişiklikleri anlattı. Rutin saç rengini değiştirdiğini söyleyen Sabah, görünümünde yaşanan değişikliğin estetik iddialarında beraberinde getirdiğini itiraf etti.

YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Hakan Peker

Hakan Peker

Sadece saç renginde değişikliğe gidildiğini söyleyen ünlü isim, yüzünde herhangi bir işlemin olmadığını açıkladı. Müzik dünyasından örnekler veren Coşkun Sabah, yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek şu sözlerle kendi doğallığını savundu:

"Saçlarımı ayda bir boyuyoruz. Bu kez sütlü kahve oldu... Bende botoks yok. İki örnek var Hakan Peker ve Erol Evgin. Ancak Hakan yüzüyle oynatıyor botoks var onda."

Hanka Paldum, Film Festivali'ne Filistin mesajıyla katıldı! Elbisesindeki detay dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Hanka Paldum, Film Festivali'ne Filistin mesajıyla katıldı! Elbisesindeki detay dikkat çekti
Elif Kocalı Yasemin.com -
Yasemin - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0